«російська армія вбивць та мародерів»

04 травня 2023, 08:55
Власник сторінки
0
15

.

У Росії триває прихована мобілізація у зв’язку з провалами на фронті в Україні.

Але моральний стан російських військових є вкрай низьким - якби не загороджувальні загони, більшість мобілізованих уже втекла б з поля бою.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

«Якщо говорити про ситуацію у війську, то той факт, що прихована мобілізація в Росії триває і ведеться підготовка до подальших мобілізаційних заходів, свідчить про те, що навіть проведеної мобілізації недостатньо, армія не є ефективною, не є забезпеченою, належним чином навченою, про це говорять величезні втрати на полі бою. Кількість аудіоперехоплень... із панічними настроями росіян на передовій дуже велика. І оприлюднюється лише частина. Тому так, якщо говорити про моральний стан, то у частково мобілізованих він знаходиться на вкрай низькому рівні. Вони бачать роботу своїх же «загороджувальних загонів», бачать некомпетентність свого командування і бачать величезні втрати людей навколо себе. Ні про які ідейні складові чи довіру пропаганді Соловйова і Скабєєвої мова точно не йде», - зазначив Юсов.

Він резюмував, що якби не загороджувальні загони і була можливість тікати, залишаючи позиції, більшість російських мобілізованих цим би скористалися.

Російські нацисти замість того, щоб боротися зі злочинною владою всередині росії, як раби вгинають голову і їдуть на фронт помирати.

А нам, українцям, залишається лише доводити свою справу до кінця і нищити кожного окупанта, який прийшов на нашу землю!

І Сили оборони України роблять це надзвичайно вміло та ефективно!

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.