«Гори «Красна площа!»

27 квітня 2023, 11:45
Власник сторінки
0
69

.

Співзасновник monobank Володимир Яценко на початку квітня пообіцяв винагороду у розмірі 20 млн грн розробнику безпілотників, чий дрон зможе приземлитися 9 травня на Червоній площі в Москві. Хто готовий взяти участь у конкурсі та чи здатні сьогодні українські БПЛА долетіти до російської столиці?

         Банкір також запропонував справедливо розділити премію між розробником БПЛА і військовими операторами, які зможуть виконати завдання.

На росії готуються відзначити чергову "сакральну" дату – 9 травня – військовим парадом на Красній площі в Москві. Концентрація окупаційних військ – чудова нагода для української армії завдати удару по військових колонах. У ГУР вже попередили росіян про небезпеку перебування поблизу скупчення військових у день перемоги, і така небезпека дійсно є, оскільки українські БПЛА можуть долетіти не лише до Москви, а й на значно більшу відстань.

         Бункерний упир вагається щодо участі у параді на Красній площі 9 травня. Щось йому боязно. Тож усіх, хто має відношення до виробництва БПЛА — давайте йому створимо "свято". Отже, чекаємо БПЛА, який долетить і приземлиться на Красній площі у Москві 9 травня".

        

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.