"Перемога заради миру"

24 березня 2023, 09:02
Власник сторінки
0
15

.

Російські ЗМІ з посиланням на прессекретаря Путіна розповсюдили дезінформацію про те, що США та Європа не хочуть мирних переговорів щодо України.

«США та Європа сповнені бажанням не дозволити вийти на мирні переговори щодо України, вони просто не дозволяють Києву навіть думати про це», – цитує їх Центр протидії дезінформації при РНБО

Колишній глава «Роскосмосу» Дмитро Рогозін, перебуваючи на фронті в Запорізькій області, заявив, що «тут орудують регулярні підрозділи польської армії». 

«Ми бачимо їх за формою одягу, вони одягнені однаково», – сказав він, проте ця інформація не відповідає дійсності. 

Секретар російського Радбезу Микола Патрушев заявив, що «США і їхні поплічники сіють ненависть до росії та її народу, нав’язують світові ненависть до росіян». 

«Для дискредитації росії США використовують неприкриту брехню та загальні звинувачення, а також постановочні інциденти в Бучі, Маріуполі, Краматорську», – дезінформує окупант.

Ці брехливі російські меседжі лунають зі всіх сторін.

Весь цивілізований світ знає, що боронять українську землю лише Сили оборони України, і жодних військових іноземних країн в Україні немає.

А на рахунок розпалу ненависті, то росія, починаючи з 2014 року, сама почала її розпалювати, вбиваючи українців та захоплюючи українські землі.

І переговори з рф можливі лише тоді, коли ми звільнимо всю Україну від росіян та вийдемо на кордони, які були станом на 1991 рік.

Віримо в якнайшвидшу Перемогу!

Слава Україні!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.