«Фейк: підготовка України до наступу на Придністров’я»

27 лютого 2023, 13:18
Власник сторінки
0
45

.


Загально відомо, що одним із дієвих важелів впливу росії на Україну є пропаганда кремля за допомогою всіх видів ЗМІ та Інтернет-ресурсів.

Останньою «гарячою» новиною від російських ЗМІ, з посилання на російське Міністерство оборони, є т.зв. підготовка України до «збройної провокації» і «вторгнення» в Придністров’я, а як привід до нього «планується інсценування нібито наступу російських військ із території Придністров’я». Звісно, доказів російські ЗМІ не навели.

Водночас, Молдова офіційно заперечила звинувачення російського Міністерства оборони, яке заявило, що Україна нібито планує «збройну провокацію» проти сепаратистського регіону Молдови Придністров’я, а Президентка Молдови Майя Санду неодноразово звинувачувала росію в спробі дестабілізації Молдови і закликала до виведення російських військ з регіону.

Також, Прем'єр-міністр республіки Дорін Речан заявив, що напад на його країну дійсно планується. Але не з боку України, а з боку росії.

Щиро зичимо Молдові відновити та зберегти свою територіальну цілісність! І Україна своїм героїчним прикладом надихає громадян суверенної республіки Молдова.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.