«Коли твій сусід «вовк в овечій шкурі»

22 лютого 2023, 18:50
Власник сторінки
0
6

.

Так склалося, що Україна входила до складу СРСР протягом багатьох десятків років.

На той момент центр прийняття рішень знаходився не в Києві, а в Москві.

Будь-яка політика, яка стосувалася української ідентичності, та до якої так прагнули українці, моментально придушувалася московськими вождями.

Українці відомі своєю багатою національною культурною спадщиною.

Однак, завдяки нашим «сусідам-росіянам» нам не завжди вдавалося національно самоідентифікуватися. Проводилася тотальна зачистка серед української інтелігенції тих часів. Москалі дуже сильно боялися українців, адже вони чудово усвідомлювали, що ми самодостатній, гордий і мужній народ.

І от після «розвалу» СРСР, Україна нарешті здобула свою довгоочікувану НЕЗАЛЕЖНІСТЬ.

Але росіян це почало не влаштовувати. Вони, з початку здобуття незалежності Україною, почали різко засуджувати проєвропейський вибір українців, та їхнє прагнення до кращого життя.

В 2014 році росіяни спочатку анексували АР Крим, а після того  частину Донецької та Луганської областей, та принесли т.зв. «русский мир» на захвачені території, який славиться своїм низьким рівнем життя та розрухою в економічній, політичній та соціально-побутовій сфері.

І от зруйнувавши все на окупованих територіях, московити 24 лютого 2022 року почали повномасштабне вторгнення на всю території України.

Їхньою метою було повне знищення української нації та української культури. Хоча, як самі вони заявляли, що бажають тільки миру Україні.

Варто згадати український Маріуполь та Харків, Бучу та Бородянку, Херсон і Запоріжжя, та багато інших міст, які росіяни намагаються просто зруйнувати.

Але українці, після початку війни, не здалися, та навіть не злякалися, навпаки, обєдналися та почали давати гідну відсіч країні-агресору.

ЗС України мужньо боронять та звільняють кожен клаптик української землі, знищуючи ворога день за днем.

Адже ми давно усвідомили, що наш сусід – це «вовк в овечій шкурі». Нічого, крім розрухи і лиха, він нам не дасть і не принесе.

Українці тверді в своєму проєвропейському виборі та день за днем, доводячи це на полі бою, впевнено наближають нас до такої довгоочікуваної Перемоги, після якої буде мир та економічний розквіт України, та, як сподівається більшість, не буде жодного московита на нашій, Богом даній Землі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.