«Пробите дно»

15 лютого 2023, 08:33
Власник сторінки
0
24

/

Нещодавно кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва видала чергову порцію нісетнітниць, а саме те, що західна військова техніку, яку Україні надають європейські країни та США, часто виходить з ладу навіть до її бойового застосування.

З її слів, через це ЗСУ не спроможні вести не те, що наступальні дії, а й навіть ефективну оборону.

Однак, це чергова порція пропагандистської брехні, яка переповнює весь інформаційний простір російської федерації.

Зокрема, в оригіналі статті, яка була опублікована в інформаційному виданні «The Washington Post» мова йде про те, що Збройні Сили України часто ремонтують російську техніку, яка була захоплена в росіян під час бойових зіткнень, а також під час деокупації захоплених територій.

Проблем в українського війська із Західної військовою технікою жодного разу не виникало.

Навпаки, ЗСУ показують дивовижні результати в опановуванні західних зразків озброєння, та і іноземна техніка не один раз доводила свою високу ефективність на полі бою.

Варто згадати американський «Himars», який кардинально змінив обстановку на фронті, знищуючи один за одним бойові склади окупантів на Сході та Півдні України.

Не можна навіть порівнювати російську «аналогов нєт» техніку та техніку Західних партнерів, яка славиться своєю надійністю та точністю.

І російські пропагандисти, розуміючи це, та прикриваючи тотальну корупцію в оборонній сфері росії, починають вигадувати нісенітниці, та дискредитують країни Свропейського Союзу та США.

Все, що варто знати про росію – це країна брехунів та вбивць.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.