«Друга армія світу… З кінця»

07 лютого 2023, 08:37
Власник сторінки
0
32
«Друга армія світу… З кінця»

.

На початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, більшість іноземних лідерів та військових експертів не вірили в те, що Україна зможе довго протистояти «другій армії світу».

Однак, відразу після початку вторгнення, Збройні Сили України почали давати гідну відсіч противнику.

Російські генерали та командири, починаючи широкомасштабну агресію, вірили у свою велич та міць, адже у їхні голови десятками років «вбивалося» це.

Інформаційна кампанія з приводу того, що російська армія – це «вторая армия мира» проводилася не тільки на росії, але і в європейських країнах.

Це все робилося з метою «штучного возвеличення» та залякування світу, а також для простих росіян, щоб в їхніх головах була міфічна думка про велич армії.

Також, «друга армія» любить вихвалятися своїми новітніми «аналог нєт» технологіями, такими як розрекламовані всьому світу танки Т-80 та Т-90, які наші Збройні Сили знищують з прикладанням невеликих зусиль.

Згадується окупація Київської області, коли росіяни тероризували місцеве населення та займалися мародерством туалетів та пральних машин.

Назріває думка, що справді, російська армія – це «друга армія світу…друга армія світу по мародерству і терору».

Адже воювати «друга армія» може тільки з мирним населенням, тероризуючи та обкрадаючи його.

Російські збройні сили на полі бою показують не витончену тактику та стратегію, а звичайну «тупорилість» у прийняті рішень, завалюючи нашу землю трупами тисяч власних солдат, не рахуючи людських втрат.

В свою чергу, Збройні Сили України, не маючи навіть деяких видів сучасного озброєння у достатній кількості, проявляють надзвичайні результати на полі бою, поступово звільняючи клаптик за клаптиком територію України.

І роблять вони це так, що увесь Світ захоплюється цим.

І все це тому, що наша армія – це армія твердого духу, переповнена вірою і жагою до Перемоги.

Віримо в нашу якнайскорішу Перемогу, віримо в ЗСУ, віримо в наших людей!

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.