«Russion-people» знову «проковтнув»

02 лютого 2023, 11:00
Власник сторінки
0
19

.

Ще не встигли «посмакувати» російські диванні війська новиною про нібито знищення реактивної системи залпового вогню HIMARS, як низка російських пабліків розпочала нову агонію про ліквідацію американських танків Abrams.

Ми, звісно, звикли до таких «вбросів» русні та навіть не дивуємося подібному лайну, однак, середньостатистичне населення «духовной» залюбки «ковтає» подібну інформацію і радіє черговим «успєхам освободітєлєй» на теренах України.

При цьому, «russion-people» вперто не бажає вірити офіційним заявам американських партнерів України, на кшталт, заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд. Остання відкрито заявила, що американські танки Abrams, нажаль, не встигнуть прибути в Україну до весни поточного року.

Втім, будемо вірити в успіх переговорів щодо скорішого постачання Україні західних танків та в нашу перемогу над окупантами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.