Як розкрадають кошти бюджету Києва. Post scriptum.

21 липня 2021, 17:28
Власник сторінки
0
10

Корупція повина бути знищена!


Автори пропонують всім небайдужим долучитися до безстрокової акції «Київ  проти корупції»  шляхом надання інформаційної підтримки, повного чи часткового передруку-перепосту матеріалів, що будуть розміщені на цій сторінці, без окремої згоди чи погодження з авторами - боротьба з корупцією є спільною справою всіх громадян країни.

Молоді,  пропонуємо долучитися до боротьби з таким трешевим явищем, як корупція, та періодично організовувати  хіп-хоп паті, брейк-данс-батли, реп-вечірки та інші акції під назвою «Молодь проти корупції», під стінами будівлі Київської міської ради чи проводити квести з пошуку корупціонерів у комунальних установах. Для чайників та всіх, хто не у темі, пояснюємо, що корупція  це  такий баг у системі управлінні державою та містом, завдяки  якому, злодійкуваті комунальні дяді та тьоті,  хакнули міський бюджет та посилено крадуть з нього гроші зароблені вашими батьками,  що призначені для створення кращих умов проживання у місті та будівництва вашого щасливого майбутнього.  

А якщо казати більш глобально, то ми проти того, щоб корупційні чувачки та жіночки, юзали  вас у вашому ж місті та проти того, щоб ваше покоління у власній країні було людьми другого сорту, а  у майбутньому, навіть маючи дві-три вищих освіти, ви не мали нормальних можливостей заробляти гроші на батьківщині, а заробляли на життя, переважно працею у сусідніх країнах, збиранням яблук та полуниці,  роботою на підприємствах та закладах з шестиденним робочим тижнем  і 12-годинним робочим днем, важкою працею на будівельних майданчиках без вихідних, та отримали, ще тридцяти три негаразди вісімдесятого рівня, що принесе вам корупційний мейнстрім. Це безрадісне та депресивне життя. Для уникнення такого майбутнього, треба щось робити зараз.

Маємо щиру надію на дієву підтримку антикорупційних акцій з боку Київського міського голови, Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації. Припинення в потуранні у розтягуванні бюджетних грошей та комунального майна, все рівно колись треба було починати. Чому б не почати це робити  прямо зараз?

PP.SS. Всім завзятим комунальним корупціонерам та всім, хто перетворив Київ і країну на масштабну корупційну антиутопію, бажаємо скоріших змін у житті, а саме - змінити брендові ділові костюми на тюремні роби, робочі кабінети на камери у в’язницях,  шкіряні крісла на тюремні нари. Бон вояж. Пенітаціарна система вас вже давно зачекалась. 

І не треба потім волати про переслідування інакомислячих  бо корупційні дисиденти кримінально переслідуються у всьому світі. У демократичних країнах, за сукупність корупційних злочинів, можуть ув’язнити років на 100, а у відсталих африканських країнах, ще донедавна, за вироком суду старійшин, місцеві туземці на сніданок їли корупціонерів  з  бананами та маніокою, а зараз, їх просто відправляють на багаторічні  каторжні роботи. Тому провести за корупцію 8-10 років в українських в’язницях – це, як пощастило.

До того ж нагадуємо, що щирим каяттям у вигляді повернення вкраденого комунального і державного майна та бюджетних коштів, принциповою відмовою від здійснення корупційної діяльності, завжди можна повернути собі чесне ім’я, повагу співгромадян  та власну  свободу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.