Енциклопедія корупції: невідомий Київ. Післямова.

12 червня 2021, 13:53
Власник сторінки
0
14

Немає виходу?


Як бачимо, крадіжки бюджетних коштів та майна, шахрайство, службове підроблення, хабарництво у комунальній сфері, завдають значної шкоди бюджету Києва та інтересам киян. На протязі багатьох років ситуація практично не змінюється. 

Заміна злодійкуватих комунальних директорів та порушення проти  них  кримінальних справ,  майже  не надає результату. Нові керівники, ще з більшою потужністю, продовжують розкрадати комунальні гроші. З чого напрошується висновок, що більшість директорів комунальних закладів з великими бюджетами, є звичайними підписантами, яких призначають з метою виконання затверджених зверху річних та квартальних Планів по розкраданню комунальних коштів. Вони отримують за це, свій немаленький відсоток з вкраденого, а після викриття їх діяльності, мужньо, з дорогими адвокатами, непохитно відстоюють набуті багатомільйонні статки та свободу, засіваючи службові кабінети борців з корупцією та закриваючи золотими ключиками переважну чисельність  порушених проти них кримінальних справ.

Корупційна справа квітне. Залишати бюджет у спокої, корупціонери не збираються.

І  є  вже стале відчуття того, що такі грабіжницькі порядки  та  методи роботи у комунальній сфері  Києва,  будуть існувати довго-довго, ще на протязі життя не одного покоління киян. 

Якщо не станеться диво і комунальні підприємці самі перестануть розкрадати гроші та майно Києва. Або втрутиться Еволюція  і  корупціонери зникнуть, як мамонти у Льодовиковий період…

Р.S. УВАГА!!! Попереджаємо, що цей стислий огляд  бізнес-схем комунальних підприємців, не є фрагментом  науково-популярної брошури з серії  «Як швидко заробити мільйон доларів» або «Керівництвом по особистому збагаченню на привласненні комунального  майна та бюджетних коштів». Всі вищезгадані корупційні схеми підпадають, під встановлену Кримінальним кодексом відповідальність. 

І хоч зайняття корупційною діяльністю в Україні є майже безкарною діяльністю, є випадки, коли особи, що займались такою діяльністю, були засуджені судом та понесли кримінальну відповідальність. 

Бережіть своє здоров’я та життєвий час!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.