Опір на блокпостах

20 червня 2020, 18:40
Власник сторінки
0
1996
Опір на блокпостах

В Донецької області, порушуючи Закон України “Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецький та Луганський областях”

З наших джерел стало відомо, що адвокат Верченко Ольга Олександрівна, 19.02.1982 р.н., свідоцтво  №4742, видане Радою адвокатів Донецької області, порушуючи Закон України “Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецький та Луганський областях” під час проїзду через блок-пости, чинила опір та не виконувана законні вимоги військовослужбовців, працівників правоохоронних органів залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, про що свідчить довідка Мар’їнського відділення поліції Волноваського ВПГУНП в Донецькій області. Громадянка Верченко О.О. налаштовує місцеве населення проти законних дій військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших осіб, які залучаються до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях. Своїми діями гр. Верченко О.О. регулярно створює конфліктні ситуації (щоденно проїжджаючи через блокпост), які можуть привести до загострення та дестабілізації суспільно-політичної обстановки в регіоні.
Просимо звернути УВАГУ Раду адвокатів Донецької області на те, як і коли вони видають свідоцтво адвоката, і які цілі переслідує людина маюча на руках документ. Судячи з дій громадянки Верченко О.О., її ціль дискредитація правоохоронних органів та військ які виконують завдання на блокпостах в зоні ООС.


#Паріот🇺🇦України #Патріот #Україна🇺🇦 #friends #like4like #лайки👍  #Ukraine #успех #лайки #ukrainetoday #ukrain
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.