Прес-конференція: Чому люди помирають у психіатричних закладах?

03 вересня 2018, 18:15
Власник сторінки
Писатель-публицист
0
72
Прес-конференція: Чому люди помирають у психіатричних закладах?

05.09.18 у рамках виставки «Психіатрія: індустрія смерті» відбудеться прес-конференція «Чому люди помирають у психіатричних закладах. Відсутність кримінальної відповідальності та бездіяльність влади».


5 вересня 2018 року, о 14:00, у рамках офіційного відкриття всесвітньо відомої виставки «Психіатрія: індустрія смерті» відбудеться прес-конференція на тему «Чому люди помирають у психіатричних закладах. Відсутність кримінальної відповідальності та бездіяльність влади».

Особливістю цьогорічного відкриття є орієнтація на тему «Психіатрія індустрія смерті в Україні». Громадська організація Громадянська комісія з прав людини в Україн (ГКПЛ), за 5 років роботи зібрала докази кричущих порушень прав людини у сфері психіатрія в Україні. Буде представлена безліч доказів злочинів співробітників психіатричних закладів, які призвели до смерті або повного руйнування життя людей. Смерті, зруйновані життя, рабство, знущання, нелюдські умови існування, все це ви зможете побачити на стенді який буде презентовано.

Президент ГО ГКПЛ Вілінська Анастасія Петрівна, висвітлить найбільш яскраві випадки, які було виявлено у результаті роботи правозахисників, волонтерів, офісу уповноваженого з прав людини, моніторингових груп, журналістів та ін. Бездіяльність влади і ігнорування кричущих звітів моніторингових перевірок місць несвободи, та ігнорування рекомендацій. Несприйняття свідчень недієздатних та відсутність об’єктивних розслідувань смертей у психоневрологічних інтернатах України. Всі ці питання будуть підняті у рамках виступу.

Юрист Винник Володимир Олексійович дасть вичерпні докази злочинів психіатрів які поставили себе понад законом! Не маючи за законом владних повноважень, психіатри, середній та молодший медичний персонал, дозволяють собі, з застосуванням фізичної сили, незаконно затримувати та поміщати психічно здорових, без їх усвідомленої добровільної згоди в психіатричні заклади, без рішення суду, на замовлення зацікавлених осіб. Надалі проти волі людини психіатри, знову ж з застосуванням сили вводять сильнодіючі психотропні препарати з передозуванням. Таке свавілля психіатрів стало можливим через безкарність психіатрії, внаслідок злочинної бездіяльності органів державної влади, в тому числі правоохоронних органів.

На прес-конференції буде присутній Анатолій Руденко, жертва каральної психіатрії, людина яку 7 років незаконно утримували і психіатричних закладах. Анатолій виграв Європейський суд з прав людини проти України і по відношенню до нього було визнано психіатричні злочини.

Вул. Грінченко, 1, Майдан Незалежності.

Координати для реєстрації СМІ:
електронна адреса - info@cchr.org.ua,
телефон для реєстрації - 0675516455 або 0674653305

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: выставка,преступления,психиатрия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.