ПТСР, медичний канабіс та Прихований ворог

22 липня 2022, 09:53
Власник сторінки
Писатель-публицист
1
20
ПТСР, медичний канабіс та Прихований ворог

ПТСР це велика маніпуляція з метою заробляння грошей на психіатричних експериментах. Армія США вже здобула цей гіркий досвід

У червні 2022 Віктор Ляшко (МОЗ) заявив, що і військові, і цивільне населення через війну матимуть наслідки для психічного здоров'я. Рішенням він назвав впровадження Національної програми психічного здоров'я, частиною якої є використання медичного канабісу.

По затвердженнях деяких фахівців препарати канабісу в знеболюючих не мають наркотичної дії, і не можуть використовуватися для «кайфу». Ніби, все нормально, але тут є одно важливе дане. Психіатрія вже зазнала поразки в спробах називати душевні переживання людей хворобами, і зазнала поразки в лікуванні цих «хвороб» психоактивними препаратами.

Те, що психіатр поспішає назвати «психічним розладом», є природною реакцією організму на зовнішню дію. Якщо людині дати спокій, хороше харчування, вітамінну підтримку, м'яку психологічну допомогу, то він швидко приходить до норми. Якщо почати лікувати його нейролептиками, антидепресантами або іншими хімічними препаратами, то стан людини погіршується.

Міністр посилався на те, що психічні розлади збільшують смертність, кількість серцево-судинних і онко захворювань, випадків діабету, артриту, астми, гіпертонії, гастритів, виразки, ускладнюють наслідки звичайних хвороб, призводять до розладу сну і інше. Насправді, він озвучив руйнівні побічні ефекти психіатричного «лікування». Психіатрія і фармкомпанії регулярно отримують величезні судові позови із-за таких наслідків.

При чому тут ПТСР – посттравматичний стресовий розлад? Поза сумнівом, що участь у бойових діях робить вплив на психологічний стан людини. Але досвід американської армії показав, що як тільки психіатри назвали це хворобою і почали «лікувати» її хімічними препаратами, тоді і почалися справжні проблеми.

Документальний фільм «Прихований ворог» викриває плани психіатрії у використанні армії, як полігону для руйнівних експериментів.

Солдати, які отримали діагноз ПТСР і приймали психотропні препарати, проявляли неадекватну поведінку, алкоголізм, агресивну поведінку, вживання наркотиків, побутове насильство і самогубства в значно більшому ступені. Армія США в результаті такого «лікування» втратила більше особового складу, чим у бойових діях.

Посттравматичний синдром – це не хвороба, яку необхідно лікувати наркотиками, чим є психіатричні «ліки». З цим душевним станом можна впоратися без препаратів через правильний відпочинок, м'яку терапію, психологічну підтримку і адекватну турботу про людину.

Медикаментозне лікування психічних розладів має руйнівні наслідки для людини, які неможливо порівняти з декларованою від них користю. Дійсною причиною названих проблем є не стресові ситуації і душевні переживання людей, а спроби психіатрії вирішити питання через використання хімічних препаратів, включаючи наркотичні.

Необхідно розробляти програму захисту душевного здоров'я так, щоб вона дійсно допомагала людям справлятися з ситуацією, а не посилювала їх стан до повної втрати контролю.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: война,стресс,психотерапия,психиатрия,психическое расстройство,Психіатр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.