«Підтримка України – це пріоритет світової спільноти»

29 листопада 2023, 11:07
Власник сторінки
0
11

.

Останнім часом у засобах масової інформації поширюється інформація про те, що Захід стомився від військової та фінансової підтримки України у війні проти російської федерації.

Основною тезою, яка просувається в «жовтій пресі» є те, що Україна повинна «сідати» за стіл переговорів з рф та домовлятися про т.зв. «мир».

Чи справді ця інформація відповідає дійсності? Однозначно ні!

Якщо проаналізувати основний меседж, який просувається провідними пропагандистськими інформаційними виданнями рф за останній місяць -  це заклики до т.зв. «миру» в Україні із територіальними втратами для останньої.

Це все є частиною інформаційно-психологічних операцій спецслужб рф.

Західні країни підтримували та будуть підтримувати Україну стільки часу, скільки це буде потрібно.

Якщо проаналізувати опитування «GlobeScan», то майже сім із десяти людей у світі вважають, що їхні уряди повинні підтримувати Україну, яка захищається від російської агресії.

Результати показують, що в середньому 29% опитаних у цих країнах «повністю згодні» з тим, що їхні уряди мають підтримувати Україну, яка захищається від російської агресії, і ще 40% «скоріше згодні» з цим. Лише 11% «категорично не згодні» і 20% «скоріше не згодні».

Найбільше підтримують Україну жителі Португалії (86%), Швеції (81%) та Австралії (80%), за ними йдуть мешканці Великої Британії (79%) та Канади (78%). Мексиканці найменше хочуть, щоб їхній уряд підтримував Україну (46%), далі йдуть колумбійці (51%), індонезійці (54%), саудити (55%) та перуанці (55%). 

У США, країні, яка надає найбільшу військову допомогу Україні, 70% респондентів хочуть, щоб їхній уряд підтримав Україну. У Німеччині, ще одному ключовому постачальнику військової допомоги, 66% опитаних підтримують Україну. Загалом мешканці країн Європи та Північної Америки, які було включено до опитування, зазвичай найбільше підтримують Україну, тоді як жителі Латинської Америки висловлюють найменшу підтримку.

«Світова громадська думка продовжує залишатися на боці України. Переважна більшість людей в Африці, Австралії, Бразилії, Європі, Японії та Північній Америці хочуть, щоб їхні уряди підтримали Україну, яка бореться за свою свободу проти злочинного вторгнення росії», – прокоментував результати опитування генеральний директор «GlobeScan» Кріс Коултер.

Зазначене свідчить про те, що росія через підконтрольні інформаційні ресурси і далі продовжує просувати «фейкові новини» з метою створення негативних настроїв серед українців.

Однак ми, українці, сильні та непереможні, навчилися розрізняти правду від брехні, і жодні ворожі інформаційні «вкиди» в пресу не здатні вплинути на нашу віру у перемогу!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.