«Могилізація в рф»

23 листопада 2023, 12:59
Власник сторінки
0
14

.

Пройшло вже понад шістсот днів з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Кремлівський «диктатор», оголошуючи 24 лютого 2022 року проведення на території України т.зв. «специальной военной операции», запевняв власний народ, що у військових діях будуть приймати участь лише військовослужбовці-контрактники збройних сил росії і ніякої мобілізації не планується.

Однак, згодом, через професійність та гідну відсіч, яку давали ворогові представники Сил оборони України та український народ, контрактники швидко «закінчилися», поїхавши в чорних поліетиленових пакетах на росію.

І тоді російська влада, не на жарт злякавшись бути переможеними у загарбницькій війні, оголосила часткову мобілізацію.

Набравши певну кількість чоловіків у власні збройні сили, вони знову повірили у власну міць, але це було ненадовго, тому що і ці «воїни» швидко закінчилися.

На питання журналістів щодо припинення часткової мобілізації у росії, прес-секретар президента рф Дмитро Пєсков заявляв, що після її оголошення вона не припинялася.

І от на другий рік війни в російських пропагандистських ресурсах розгорнулась масштабна інформаційна кампанія з доведення росіянам наративів, що усе нібито йде за планом і російські військові «захищають» країну від загрози з боку Заходу й НАТО, а не від України, тим самим виправдовуючи мобілізацію, яка на росії не припинялася.

І, замість того, щоб піднятися проти злочинної російської влади, російській народ згоден їхати на війну в Україні, знаючи про те, що 90% особового складу назад повернеться в «чорних пакетах».

Зазомбовані, нікчемні та брехливі…Все, що можна сказати про них.

Мужні, сміливі та волелюбні-про нас.

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.