Україна переможе!

15 серпня 2023, 10:05
Власник сторінки
0
18

.

Військові дії в Україні тривають вже другий рік. Ні для кого не буде секретом, що війна, яка є найбільшою з часів Другої Світової війни, надзвичайно швидко виснажує військові запаси з обох сторін.

Росіяни, як це стало зрозуміло останнім часом, роблять акцент на т.зв. «затягуванні» військових дій, адже мають хибну думку про те, що Західні партнери України «втомляться» допомагати нашій країні.

Але це черговий російський «фейк» та самообман, який росіяни видумали для власного заспокоювання.

Країни ЄС та США неодноразово робили заяви про те, що військова та фінансова допомога Україні буде до тих пір, поки росія не отримає військову поразку на полі бою.

І ці заяви майже кожного тижня підтверджуються діями наших партнерів.

Зокрема, на днях США оголосили про черговий пакет військової допомоги Україні на суму понад 200 млн. дол. США.

І скільки б прокремлівські пропагандисти не кричали б про те, що Захід «втомиться» від допомоги нашій країні, все рівно це їм не допоможе, і кожен окупант, який зявиться на нашій землі, буде знищений!

Дякуємо нашим Західним партнерам за підтримку, дякуємо Силам оборони України та кожному громадянину за свій внесок в перемогу добра над злом.

Слава Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.