Чергове психічне загострення або як загасити «пожежу Бєлгорода»

05 червня 2023, 10:51
Власник сторінки
0
24

.

Знову останніми днями ЗМІ та соцмережі обговорюють свіжо вигадані фейки русні, щоб хоч якось відволікти сліпоглухонімий простолюд рашкастана від провалу «бєлгородської операції» та підсушити власні підгузки.

Так, днями бункерфюреру піднесли копію старовинної французької карти XVII ст., де останній, як зазвичай, не розгледів очевидних речей. А саме, наявність на ній чіткого відображення України – як землі козаків та ще й з реальними кордонами. До речі й Крим, як заявляв мєгаісторик вова путін, на цій карті аж ніяк не «під московією, а «під татарами». А санкт-петербург виявляється шведський…

Інша «невигадана» історія стосувалася «зникнення» Залужного, який особисто записав відеозвернення-спростування у відповідь на фейки окупантів.

Отже подібні інформаційні хвилі, спрямовані з боку російських аналоговнєтних технологів, мають на меті, з одного боку - відволікти внутрішню аудиторію від чергових провалів психічнохворого диктатора у внутрішній та зовнішній політиці, а з іншого – спробувати вплинути на наших воїнів в контексті деморалізації, що, як показує ситуація на фронті, русні не вдається і дай боже не вдасться. Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.