«росіяни, ховайтесь, український контрнаступ буде!»

05 травня 2023, 08:47
Власник сторінки
0
23

.

Кремль після чималих втрат живої сили відмовився від подальшого наступу в Україні з метою захоплення територій і зосереджується на стримуванні контрнаступу ЗСУ, який незабаром почнеться. Таке рішення було ухвалене після того, як росія не змогла завоювати значних позицій.

Навіть незважаючи на бойові дії і політичні проблеми, Путін дав зрозуміти, що росія налаштована на затяжну війну. Він робить ставку на те, що якщо його війська зможуть запобігти черговому прориву ЗСУ найближчим часом, підтримка Києва з боку Заходу ослабне.

Відзначає видання і те, що, за словами українських і західних офіційних осіб, майже всі 300 000 росіян, мобілізованих восени, зараз перебувають на полі бою, але за останні місяці росії не вдалося захопити жодного великого міста.

Україна тим часом планує розпочати масштабний контрнаступ у найближчі тижні з військовими, які пройшли навчання в Європі і США, і з використанням нещодавно поставлених танків, бронемашин та іншого озброєння.

За словами американських чиновників, Київ може спробувати прорвати російські лінії і розірвати сухопутний міст окупованої території, який зараз з'єднує Крим з материковою частиною Росії.

Представники російського естеблішменту значно активізувалися в Західних країнах, просуваючи ідею «мирного договору».

Але для України це є неприйнятними умовами, адже будь-які перемовини можливі після того, як ми вийдемо на кордон, який був станом на 1991 рік.

І ми все своє собі обовязково повернемо!

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.