«Зустріч двох «нелегітимних»

20 квітня 2023, 09:18
Власник сторінки
0
22

.

МЗС України засуджує проведення Олександром Лукашенком зустрічі 18 квітня в Мінську з Денисом Пушиліним як спробу легітимізації цього представника російської окупаційної адміністрації в Донецьку. Про це повідомили на  МЗС України.

«Вважаємо зустріч з представником російської окупаційної адміністрації, який переховується від українського слідства за скоєння тяжких злочинів та знаходиться під українськими і міжнародними санкціями, черговим і кричущим недружнім актом з боку Республіки Білорусь, спрямованим на підтримку держави-агресора РФ», – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з цим МЗС України ухвалило рішення викликати посла України в Республіці Білорусь Ігоря Кизима для консультацій.

Найголовніше, що питання «легитимізації» у світової спільноти гостро стоїть стосовно самого білоруського президента.

І дуже смішно та прикро спостерігати над тим як один «нелегітимний» зустрічається з іншим «нелегітимним».

О. Лукашенко своїми діями призводить до повної ізоляції Республіки Білорусь на міжнародній арені, сприяючи діям російській владі та безпосередньо в. путіну.

І доки не пізно, весь білоруський народ може схаменутися та проявити свою солідарність з українським народом, як це роблять білоруські партизани, які всіма можливими способами намагаються зупинити криваву збройну агресію рф проти України.

Але варто памятати, що добро завжди перемагає зло, і перемога України в найближчому майбутньому неминуча.

Віримо в Сили оборони України, віримо в Україну та кожного українця.

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.