«Атака фейків»

22 березня 2023, 09:58
Власник сторінки
0
110

.


У російських та білоруських ЗМІ останнім часом почастішали повідомлення про те, що Збройні Сили України начебто готуються завдати ударів по об’єктах на території Білорусі. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Ворожа пропаганда однією із пріоритетних цілей називає станцію зі складу системи попередження про ракетний напад
«Волга 1», яка знаходиться на території Республіки Білорусь.

Крім цього, під приціл т.зв. «удару», зі слів росіян, можуть потрапити військові аеродроми, на яких базуються російські винищувачі МІГ-31К та літак дальнього радіолокаційного сповіщення А-50, які окупанти використовують у власних військових цілях у війні з Україною.

У розвідці наголосили, що інформація про можливий обстріл Білорусі українськими захисниками, не відповідає дійсності.

«Подібні повідомлення є складовою частиною системи інформаційно-психологічних операцій, які проводяться росією з метою втягування Республіки Білорусь у загарбницьку війну на території України та приховування воєнних злочинів, що скоїли та продовжують скоювати російські окупанти на території України», – зазначили в ГУР.

Звісно, Україна ніколи не здійснювала та не збирається здійснювати обстріли території РБ, адже наша мета – це вихід на кордони, які були станом на 1991 рік.

Навіть на початку повномасштабного вторгнення росіян, яке почалося 24 лютого 2022 року, коли колони російської військової техніки заїжджали на територію України з Білорусі, ми не вдавалися до жодних обстрілів вказаної техніки, яка була в сусідній країні.

Українці впевнені, що більшість жителів Республіки Білорусь проти війни, яку розв’язала російська федерація в Україні, і ми віримо в те, що і самим білорусам у найближчий перспективі вдасться зберегти свою незалежність та самобутність, незважаючи на всі спроби кремля позбавити їх цього.

Це неодноразово доводили білоруські партизани та просто небайдужі люди.

Наостанок хочеться згадати слова Тараса Шевченка «Борітеся-поборите, вам Бог помагає!».

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.