«Мобілізація в рф»

21 березня 2023, 08:26
Власник сторінки
0
101

.


Минулого місяця була річниця повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Кремлівський «диктатор», оголошуючи 24 лютого 2022 року проведення на території України т.зв. «специальной военной операции», запевняв власний народ, що у військових діях будуть приймати участь лише військовослужбовці-контрактники збройних сил росії і ніякої мобілізації не планується.

Однак, згодом, через професійність та гідну відсіч, яку давали ворогові представники Сил оборони України та український народ, контрактники швидко «закінчилися», поїхавши в чорних поліетиленових пакетах на росію.

І тоді російська влада, не на жарт злякавшись бути переможеними у загарбницькій війні, оголосила часткову мобілізацію.

Набравши певну кількість чоловіків у власні збройні сили, вони знову повірили у власну міць, але це було ненадовго, тому що і ці «воїни» швидко закінчилися.

На питання журналістів щодо припинення часткової мобілізації у росії, прес-секретар президента рф Дмитро Пєсков заявляв, що після її оголошення вона не припинялася.

І от на другий рік війни в російських пропагандистських ресурсах розгорнулась масшабна інформаційна кампанія з доведення росіянам наративів, що усе нібито йде за планом і російські військові «захищають» країну від загрози з боку Заходу й НАТО, а не від України, тим самим виправдовуючи мобілізацію, яка на росії не припинялася.

Протягом кількох останніх місяців тривала широкомасштабна агітація щодо нового наступу росіян та перехопленння стратегічної ініціативи у війні.

 І от нещодавно їхній т.зв. «великий наступ»  розпочався, але чомусь про нього всі пропагандисти мовчать. Чому? А тому, що він так само провалився, як і всі інші наступи.

Пропагандисти постійно погрожують США та Великій Британії захопити їхні столиці, і це могло б насторожити лідерів цих країн. Але це, навпаки, викликає сміх, адже на шляху росіян до «захоплення Вашингтону та Лондона» стоїть невелике українське місто Бахмут, яке вони не можуть взяти вже більше, ніж півроку.

І, замість того, щоб піднятися проти злочинної російської влади, російській народ згоден їхати на війну в Україні, знаючи про те, що 90% особового складу назад повернеться в «чорних пакетах».

Зазомбовані, нікчемні та брехливі…Все, що можна сказати про них.

Мужні, сміливі та волелюбні-про нас.

Слава Україні!

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.