Герої не вмирають…

13 березня 2023, 10:39
Власник сторінки
0
19

.


На днях мережею почало ширитися відео, на якому російські вбивці (солдати) розстрілюють воїна Збройних Сил України після його слів «Слава Україні».

На кадрах видно, як український військовий потрапив у полон. Росіяни після фрази воїна ЗСУ «Слава Україні!» впритул розстрілюють його автоматною чергою та радіють тому, що вбили людину.

Вказаний відеозапис миттєво поширився Інтернет-мережею, викликавши суспільний резонанс не тільки серед українців, а й у світової спільноти.

«Сьогодні зʼявилося відео, як окупанти по-звірячому вбили воїна, який хоробро сказав їм у вічі: "Слава Україні!» Хочу, щоб ми всі разом відповіли на його слова: «Герою слава! Героям слава! Україні слава!». І ми знайдемо вбивць», - звернувся до українців Володимир Зеленський.

Після цього, на російських пропагандистських ресурсах активно почала з’являтися інформація про те, що вказане відео – це постановка українських спецслужб, які, з їхніх слів, переодягнули російського військовополоненого та розстріляли його, з метою створення провокацій та породження ще більшої ненависті до росіян.

Однак, вказані заяви є повною та цілковитою брехнею.

Російські військові завжди були, є і будуть підлими та цинічними істотами, які, окрім того, що нахабно розпочинають війни у різних куточках світу, так ще й порушують всі Міжнародні Конвенції при цьому.

Армія вбивць та мародерів здатна воювати лише із противником без зброї, в той час як Воїни Збройних Сил України показують мужність, відвагу та відданість Україні навіть у найкритичніших ситуаціях.

І останні слова полоненого українського військовослужбовця перед його розстрілом довели, що українська нація є незалежною та незламною.

 Героям Слава!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.