Життя після перемоги!

21 листопада 2022, 12:02
Власник сторінки
0
30
Життя після перемоги!

Як склалася доля власниці великого грошового призу від всеукраїнської маркетингової акції?

Як часто Ви фантазували про перемогу в лотереї? І на що б витратили, скажімо, мільйон гривень? Гадаємо, більшість наших громадян точно б не відмовилися від швидкого заробітку. На сьогодні найшвидшим легальним способом розбагатіти є промоакції та лотереї, які проводяться національними компаніями, що отримали акредитацію відповідно до норм чинного законодавства України. Однією з таких організацій є «ІМІДЖ КЛУБ».

Компанія, яка вже понад 15 років успішно здійснює комерційну діяльність, реалізовуючи товари національного виробництва та проводячи маркетингові акції, за результатами яких найактивніші клієнти отримують великі грошові призи.

Сьогодні ми розповімо про нову щасливу власницю головного грошового призу «ІМІДЖ КЛУБУ» – про тернополянку Балуш Лесю Федорівну, а також повідаємо, як змінилося її життя після перемоги в акції.

Пані Леся обіймає керівну посаду в «Тернопільській обласній спілці багатодітних» та щодня допомагає малозабезпеченим, багатодітним і родинам, які постраждали від російсько-української війни. Свій грошовий приз жінка витратила на потреби спілки. Після своєї перемоги Леся Федорівна стала популярною персоною серед тернопільської інтелігенції. Проте щільний робочий графік не заважає їй займатися волонтерською діяльністю: жінка всіма силами та можливостями підтримує людей незахищених соціальних категорій.

Нині призерка й далі бере участь в акціях від «ІМІДЖ КЛУБУ», бо на власному досвіді пересвідчилася у чесності й прозорості відбору переможців. Леся Федорівна вірить, що може виграти головний грошовий приз знову та зробити ще більше добрих справ. Такий ентузіазм викликає повагу і гордість за українців! Адже подібні вчинки й створюють справжню і сильну Україну.

Пам’ятаймо, подібне притягує подібне: чим ми цей світ наповнюємо – те до нас і повертається.
Тримаймося разом — ми обов'язково переможемо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.