Винахідливі українці знайшли новий спосіб подолати фінансову скруту

23 вересня 2022, 06:41
Власник сторінки
0
40
Винахідливі українці знайшли новий спосіб подолати фінансову скруту

На жаль, для України та її населення зараз дуже важкий період – тривають бойові дії, гинуть наші військові та мирні люди, є труднощі з безробіттям та недостатнім фінансовим забезпеченням населення.

Проте за темною смугою завжди приходить світла, а це означає, що на нас чекає перемога на полі бою та розквіт держави, зокрема налагодження її соціально-економічного стану і, як наслідок, покращення фінансового становища українців.  

Однак поки що населенню доводиться будь-що вирішувати фінансові складнощі.


Звісно, є люди, яким вдалося зберегти свої робочі місця та заробляти гроші, але чимала частина українців втратила роботу і змушена шукати нову або принаймні підробіток, аби зводити кінці з кінцями. Дехто вимушений звертатися до кредитних організацій. Досліджуючи цю соціально-економічну кризу, ми зробили цікаве спостереження: українці почали активніше брати участь у різноманітних маркетингових акціях. 


Маркетингові акції — це політика лояльності компанії до своїх постійних клієнтів. Компанії реалізовують свої товари і серед найактивніших клієнтів визначають переможця, який отримує грошовий приз. Це зручно і вигідно, оскільки людина постійно користується товарами повсякденного вжитку (зокрема, побутовою хімією), а отже, потрібно постійно поповнювати запаси і робити покупки. Замовляючи ці товари у компанії, яка проводить маркетингові акції, покупець отримує не лише потрібну продукцію, а й шанс здобути приз.  


Візьмемо для прикладу «РОДИННИЙ КЛУБ». Компанія ось уже понад 10 років працює на ринку України. І навіть зараз, під час війни, продовжує свою діяльність на благо нашої країни та своїх клієнтів. «РОДИННИЙ КЛУБ» дистанційно реалізовує високоякісну продукцію для здоров’я та побуту. Продаж товарів здійснюється за допомогою пошти. 

«РОДИННИЙ КЛУБ» регулярно проводить маркетингові акції. Взяти участь у ній може кожен охочий — достатньо лише зареєструватися і зробити замовлення. Визначення головного переможця здійснюється у конкретно затверджену дату під контролем призової комісії та нотаріуса. Так, 29 липня 2022 року перемогу здобула Романюк Сільвія Василівна з міста Чернівці. Ми вирішили поспілкуватися з переможницею та дізнатися подробиці її успіху. Пані Сільвія напрочуд позитивна і благородна жінка. Від самого початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну допомагає ЗСУ: працює на підприємстві, яке шиє одяг для наших захисників. Користуватися послугами «РОДИННОГО КЛУБУ» вона почала відносно недавно, просто замовляла мийні та косметичні засоби для себе та своєї родини. І от 29 липня Сільвії Василівні усміхнулась удача — вона дізналася, що отримає грошову винагороду. Щаслива переможниця вже отримала призові кошти і поділилася з нами своїми планами на них. Частину грошей жінка планує віддати на потреби ЗСУ, а іншу — пожертвувати церкві. Це дійсно шляхетний вчинок! 

Поспілкувавшись із пані Сільвією, ми дійшли однозначних висновків:  

- важкі часи не зламали український народ, люди не опустили рук, живуть далі і вперто шукають вихід навіть із найбільш скрутних ситуацій; 

- незважаючи на кризу, добросовісні компанії-організатори маркетингових акцій виконують свої зобов'язання перед клієнтами і чесно нагороджують переможців; 

- удача може усміхнутися кожному, варто лише працювати на перемогу, вірити в себе та йти до мети. А історія успіху пані Сільвії доводить, що шлях до перемоги не такий уже й складний, але точно вартий, щоб кожен спробував його пройти. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: акции,приз,акції,грошові кошти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.