Розбагатіла завдяки одному замовленню. 

15 серпня 2022, 17:04
Власник сторінки
0
23
Розбагатіла завдяки одному замовленню. 

Неймовірна історія успіху жінки з Хмельницької області 

Незважаючи на нестабільну соціально-економічну ситуацію у нашій країні, є організації, які продовжують успішну діяльність. Однією з них є «ПОШТОРГ»®українська компанія, яка здійснює дистанційний продаж органічних засобів для здоров'я і краси та товарів для дому із подальшим проведенням маркетингових акцій для підвищення лояльності клієнтів. Основна діяльність «ПОШТОРГ»® ґрунтується на чотирьох непорушних принципах: висока якість продукції; зручний процес замовлення; швидка доставка та нагородження найкращих клієнтів. У розробленні рецептур засобів, які реалізує компанія, беруть участь висококваліфіковані фармацевти та хіміки-технологи з усієї України. Вся продукція – протестована та сертифікована. Саме завдяки цьому показник довіри клієнтів до «ПОШТОРГ»® – один із найвищих серед компаній-виробників і продавців товарів, покликаних дарувати людям красу та здоров'я. 

 

Станом на сьогодні «ПОШТОРГ»® продовжує виплачувати грошові призи своїм законним власникам. Так, 31 січня у Центральному офісі Компанії відбулося визначення нового переможця за допомогою лототрону у присутності представників призової комісії. 

Слід зазначити, що визначення власників головних грошових призів у «ПОШТОРГ»® завжди проводяться публічно з фотофіксацією із метою забезпечення 100% прозорості й чесності заходу. 

Новою щасливицею виявилася Наумова Валентина Миколаївна із села Новокостянтинів Хмельницької області. Валентина Миколаївна напрочуд позитивна і світла людина, вона є клієнткою «ПОШТОРГ»® уже другий рік поспіль. Пані Валентина має цілеспрямований і сильний характер, про що можна сміливо судити з її вчинків. Наприклад, чоловік Валентини Миколаївни категорично заборонив їй їхати до Києва для отримання грошового Призу. Він вважав дзвінок від співробітників «ПОШТОРГ»® обманом і спочатку не повірив в успіх своєї дружини. Але Переможниця наполягла на своєму і поїхала на вручення Призу сама, про що жодної миті не пошкодувала.  

Зустріч із Валентиною Миколаївною відбулася в Центральному офісі Компанії. Там пані Валентина поспілкувалася з командою «ПОШТОРГ»® і поділилася планами, на що витратить свої призові кошти. Призерка планує витратити Головний грошовий приз на курс реабілітації своєї доньки після затяжної хвороби. Далі Валентина Миколаївна підписала всі супровідні документи про передачу Головного грошового призу та одержала офіційний Сертифікат, який засвідчує її перемогу.  

А ми нагадуємо, що наступним щасливим власником грошової нагороди можете стати саме Ви! Головне – дотримуйтесь умов маркетингової акції, вірте в себе та будьте такими ж позитивними, як Валентина Миколаївна! 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.