«Імідж Клуб» вручає українцям сотні тисяч гривень

27 липня 2022, 12:38
Власник сторінки
0
82

Всеукраїнський організатор маркетингових акцій «Імідж Клуб» уже багато років поспіль здійснює нагородження переможців і вручає їм грошові призи.

З початком війни «Імідж Клуб» не тільки не зійшов з дистанції, а продовжує наполегливо працювати на благо людей. Так, «Імідж Клуб» у цей непростий для країни час так само організовує маркетингові акції і нагороджує переможців. Хіба ж може бути інакше? Радість людей у такий непростий час дуже важлива!

            Сьогодні ми хочемо поділитися з Вами історією успіху Головної переможниці весняної призової Акції від «Імідж Клубу» - Чепурної Надії Степанівни. Вона повірила у свій успіх, перемогла і вже отримала свій грошовий Приз. Можливо, її щаслива історія надихне і Вас до рішучих дій!

        Надія Степанівна Чепурна пройшла свій шлях до перемоги і маємо відзначити, що цей шлях не був швидким. Вона була активною учасницею маркетингових акцій і дуже хотіла отримати грошовий приз. Раз за разом вона сподівалася, що доля їй усміхнеться і Приз здобуде саме вона. І от ця щаслива мить настала! Саме тоді, коли Надія Степанівна та її родина найбільше потребували грошей, представники «Імідж Клубу» повідомили, що вона стала Головною переможницею маркетингової акції «Золотий Фонд» і саме їй призначено отримати крупний грошовий Приз. Цей щасливий день своєї перемоги - 31 травня 2022 року – Надія Степанівна Чепурна запам’ятає на все життя! А ось і відео з визначення переможця:
https://www.youtube.com/watch?v=PUVJnReQZXo 

          Уповноважені представники «Імідж Клубу» привітали пані Надію із перемогою, вручили призначену винагороду та поспілкувалися з нею. Було дуже цікаво дізнатися історію успіху Головної переможниці з перших уст, її емоції тієї щасливої миті, коли їй повідомили про перемогу, та довідатися про плани на майбутнє. Надія Степанівна з радістю поділилася своїми враженнями і подальшими планами:

            «Я і вся моя родина вже давно є прихильниками «Імідж Клубу». Нам подобаються товари цієї Компанії, адже вони якісні і ними приємно користуватися. А ще приємніше, що замовляючи товари в «Імідж Клубі», Ви, до того ж, берете участь у маркетингових акціях із великими грошовими Призами. Особисто я дуже хотіла перемогти і отримати Приз.

Так, мій шлях до перемоги не був швидким. Але я продовжувала вірити, що одного дня мені неодмінно пощастить. І от саме у той час, коли мені вкрай були необхідні гроші, доля мені усміхнулася – я нарешті перемогла і здобула великий грошовий Приз! Коли мені зателефонували з «Імідж Клубу» і повідомили про перемогу, моєму щастю просто не було меж! Серце закалатало у грудях, сльози щастя котилися по щоках... Я спершу не могла повірити, що отримаю грошовий Приз. Усвідомлення цього прийшло згодом, коли мені вручили призові кошти. На що я планую витратити одержані гроші? Перш за все на підтримку нашого з чоловіком здоров’я, а також на приємні подарунки дітям та онукам.

Від щирого серця дякую «Імідж Клубу» за подаровані гроші і незабутні радісні емоції, адже раніше я ніколи не перемагала. А наступним учасникам маркетингових акцій хочу побажати: вірте у себе, щасливу долю і в «Імідж Клуб». Вам обов’язково пощастить!»

Саме задля таких щасливих моментів у житті багатьох людей «Імідж Клуб» продовжує організовувати маркетингові акції вже багато років поспіль. Адже зараз, у скрутний для країни час, радість обов'язково має бути у житті українців!

Дякуємо «Імідж Клубу» за його роботу на благо людей і бажаємо всім учасникам нинішніх і майбутніх маркетингових акцій компанії вірити у себе і свій зоряний час. Ніколи не втрачайте надію і сміливо йдіть до перемоги. Одного дня доля неодмінно Вам усміхнеться і винагородить сповна. Вірте, і Ви обов’язково переможете та отримаєте свій грошовий приз! Ми щиро Вам цього бажаємо!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: приз,перемога,гроші,маркетинговые мероприятия,подарунки,переможці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.