Росія цієї зими дестабілізуватиме ситуацію всередині України

30 листопада 2021, 10:07
Власник сторінки
Журналист
0
77
Росія цієї зими дестабілізуватиме ситуацію всередині України

Москва вдається до інформаційних атак і провокацій, щоб дестабілізувати ситуацію всередині України.

Фактично протягом зимового періоду можна очікувати такі гібридні акції і заходи як дестабілізація внутрішньої ситуації, спроби масового виведення людей на вулиці. Москва буде проводити інформаційні атаки і провокації, які спрямовані на створення панічних настроїв у населення.

Це звучить неоднозначно, проте навіть щодо останніх протестів, які були і стосувалися питання вакцинації, є численні дані, що до їхнього координування та організації має відношення Російська Федерація.

До таких «заходів» може належати і можливе використання сил і засобів для нібито захисту російськомовного населення на території України.

Основним елементом розхитування зсередини українського суспільства в рамках гібридної агресії РФ проти України є маніпулювання протестними настроями, побудоване, зокрема, на патріотичних почуттях.

Активно використовуються мовне і релігійне питання, проблематика зовнішнього управління Україною, зокрема за рахунок залежності від МВФ та інших західних установ і урядів... інспіруються та інформаційно роздуваються провокації з нападами нібито «націоналістів» на представників «опозиційних» проросійських сил.

Росії потрібна слабка Україна, тому спецслужби Росії працюють і будуть наполегливо добиватися загострення конфліктів та дестабілізації ситуації в країні.

Найкраще для Путіна, якби в Україні почався реальний «громадянський конфлікт».

Або, принаймні, їм потрібна така телевізійна картинка з України, щоб для зовнішнього спостерігача – для Заходу і самої Росії – вона виглядала як «хаос», як щось таке, на основі чого можна говорити про «нацистів», «переслідування російськомовних», «антисемітизм» і тому подібне.

Приводом для провокацій може бути використане будь-що…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: вакцинация,акции протеста,ситуация в Украине,гражданская война,хаос,массовые социальные протесты,военное вторжение России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.