УПЦ МП та «Миряни» – актив руху «антивакцинаторів»

24 листопада 2021, 15:33
Власник сторінки
0
16

Миряни

У центрі Києва біля Верховної Ради та Кабміну систематично відбуваються акції протесту противників вакцинації. Захід анонсували як «марш за права».

Мітингувальники ходять маршем від Києво-Печерської лаври УПЦ Московського патріархату до будівлі Кабміну, площі біля Верховної Ради. Крім того, вони перекривають рух вулицею Грушевського у кількох місцях. Вони тримають плакати, що агітують проти вакцинації. Протестувальники виступають проти карантину, обов’язкової вакцинації та COVID-паспортів.

Напередодні кожного мітингу дочірнє підприємство УПЦ МП – громадська організація «Миряни»активно закликає прийти на протестні акції проти вакцинації:

«…ми підтримуємо наших братів та сестер, які постійно виходять під стіни Верховної Ради України висловити свій протест проти запровадження обов’язкової вакцінації та пов’язаного з нею обмеження прав віруючих», – зазначають«Миряни» на своїй сторінці в «Facebook». Та водночас зазначають, що не є організаторами акцій.

Ось і виходить, що «Миряни», як маріонетки Кремля, чужими руками намагаються збільшити смертність, у чому так зацікавлена «Московія».

Тому виникає лише одне питання. Навіщо нам така громадська організація та церква, яка не дбає за свою паству, а навпаки діє на її шкоду?

Виводи робіть самі. Хто є хто, вирішувати Вам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.