Літак Ан-148 виробництва ДП "Антонов" виконав перший рейс.

30 жовтня 2021, 19:57
Власник сторінки
Медиатехнолог, журналист, troubleshooter
1
129
Літак Ан-148 виробництва  ДП  Антонов  виконав перший рейс.

30 жовтня 2021 року відбувся перший рейс літака Ан-148, створеного ДП "АНТОНОВ" та придбаного новим українським перевізником. Літаки ДП "Антонов" мають великий попит як в Україні, так і закордоном!

30 жовтня 2021  року відбувся перший рейс Київ-Миколаїв літака Ан-148, придбаного українським авіаперевізником. В ході перельоту пасажири позитивно оцінили комфортабельні зручні крісла та майже відсутність шуму. АН -148 ДП "Антонов" використовуватиметься авіаперевізником, основним видом своєї діяльності якого є виконання регулярних та чартерних перевезень як на внутрішніх маршрутах України, так і за її межами на літаках сімейства Ан-148, Ан-158 , які створено ДП «АНТОНОВ».

Важливо те, що  невибагливість літака АН-148, який створено в ДП "Антонов", до якості злітно-посадкових смуг дозволить  поєднати між собою не тільки аеропорти з добре розвиненою інфраструктурою, а й невеличкі місцеві аеродроми. Літаки сімейства Ан-148 виконували польоти з високою інтенсивністю – до 420-440 годин на місяць і зарекомендували себе в експлуатації як надійні , комфортні та економні. 

 Повний цикл обслуговування літаків Ан-148 буде виконуватись в межах України : обслуговування планера - ДП «АНТОНОВ», двигуна – ПАТ «Мотор Січ», шасі - «Южмаш», а також будуть залучені в процес обслуговування такі підприємства України як: "Экран", «Електронприлад», "ФЭД", "ХАКБ", "УКРАНАЛИТ" та багато інших .

Державне підприємство «АНТОНОВ» цілком підтримує відновлення використання літаків Ан-148, Ан-158 вітчизняною авіакомпанією. Адже це зробить регіональні перельоти більш доступними для громадян і підвищить ринкову привабливість цих літаків а, також буде надано імпульс подальшому розвитку програм пасажирських регіональних літаків . Не є секретом, що потенційні покупці авіатехніки цікавляться досвідом експлуатації повітряних суден саме у країні компанії розробника. Для навчання льотних екіпажів експлуатанта ДП «АНТОНОВ» надає комплексний тренажер, який дозволяє відпрацьовувати всі ситуації, що можуть виникнути під час реального польоту. "ДП "АНТОНОВ" готовий зробити все необхідне для забезпечення ефективної експлуатації літаків Ан-148 авіаперевізниками України",- наголосив генеральний директор підприємства - Сергій Бичков.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ДП Антонов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.