Директор психіатричної лікарні в центрі скандалу

13 жовтня 2021, 17:54
Власник сторінки
Писатель-публицист
0
27
Директор психіатричної лікарні в центрі скандалу

22 вересня 2021 скандальний директор психіатричної лікарні в Дніпрі, район Ігрень, був усунений з посади на період службового розслідування у справі про корупцію.

19 травня 2021 «Днiпро News» випустили сюжет-Інформацію про володіння нерухомістю зливають прямо з ЖЕКа, після чого Антоновський присилає бригаду своїх гінців і пацієнтів оперативно поміщають в психлікарню. Після цього пацієнт «проходить терапію», пише заповіт на потрібних людей і незабаром помирає, нібито з природних причин прямо у відділенні в Ігрені.

Так, постраждалий пенсіонер був володарем трикімнатної квартири. А сам Антоновський при досить скромних доходах має три іномарки Audi, Mersedes-Benz і Toyota, задекларовані готівкою 55 тисяч євро, 75 тисяч доларів і 167 тисяч гривень.

Перевірки у ввіреному йому центрі психічного здоров'я виявили порушення умов праці, відсутність системи пожежної безпеки, небезпечне зберігання кисневих концентраторів, оголені дроти і розбиті електричні розетки. Службове розслідування триває під контролем активістів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: корупція,психиатрия,корупція та шахрайство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.