Хрещення Руси чи репетиція кримсько-донбаського сценарію!!!

22 липня 2021, 16:56
Власник сторінки
0
29

УПЦ

Шановні Українці!

 Ми з Вами стали свідками як Росія у травні-червні цього року,прикриваючись підготовчими «військовими навчаннями», стягувала свої війська до кордону з Україною, що неабияк занепокоїло як нас, так і наших закордонних стратегічних партнерів. При цьому Росія демонструвала нові та модернізовані зразки озброєння, чисельну перевагу у військах чим тільки заробила собі додаткові санкції від світової спільноти.

Далі ще цікавіше… Використовуючи політичну кризу у сусідній Білорусі, Росія нав’язує сусіду необхідність розміщення своїх військ на її території «для оказания помощи братской Белорусси в стабилизации политической ситуации». І все це після погіршення дипломатичних відносин України з Білоруссю, яка звинуватила нас у наданні сприяння білоруськими опозиціонерам, які намагаються  протидіяти діючому режиму Лукашенка.

На фоні цього,  Росія і Білорусія домовляються про проведення спільних військових навчань «Запад-2021» (досить символічна назва для навчань в умовах «холодного» протистояння Росії і Білорусі західним країнам), які пройдуть на території обох держав 10-16 вересня 2021 року із залученням значної кількості військових та новітньої техніки. А зараз ми спостерігаємо підготовчі навчання…

Але з огляду політичні відносини, Росія постійно зацікавлена у дестабілізації ситуації в Україні. І що ми бачимо? Відкрито вона цього зробити не може тому і використовує перевірені ще у 2014 році способи. А саме використання для цього релігії, дотримуючись постулату «сначала идут священники, а потом войска…». І як у військових навчаннях, Росія з використанням підконтрольної Руської православної церкви в Україні (вона ж УПЦ) проводить репетицію по збору прихильників «русского мира», і як же ж співпало: 27 липня 2021 року святкування УПЦ (РПЦ) Хрещення Руси: дуже зручно для прикриття реальних намірів Росії. А задум простий: за вказівки Росії, яку передали через РПЦ, на Хрещення Руси мають «зігнати» безпрецедентну кількість «вірян УПЦ» або прихильників «русского мира» - різниця не велика, щоб Росія побачила приблизно реальну кількість людських ресурсів, які можуть бути задіяні для розхитування ситуації в Україні.

Хочу зауважити що рідна для нас Житомирщина не стала виключенням: з нашої області УПЦ хоче «добровільно» відправити в Київ майже 3 тисячі вірян, бо місцевий митрополит Никодим не може не виконати вказівки своїх панів з РПЦ.

І все це можливо лише репетиція кримсько-донбаського сценарію, втілення у життя якого слід очікувати у вересні з початком військових навчань «Запад-2021».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.