ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!!!

13 липня 2021, 10:25
Власник сторінки
0
28

Житомир

У даному дописі мова йтиметься про всебічну підтримку та сприяння з боку високих посадовців державного ті місцевого рівня батюшкам Руської православної церкви в Україні на Житомирщині, причому не зважаючи на військову агресію РФ, яка напряму використовує цю церкву для знищення України.

А почалося все з того, що один мешканець Київської області, досить відомий лікар однієї з приватних клінік Кулик Олександр Васильович вирішив збудувати церкву у селі Грузливець, що у Пулинському районі Житомирської області, причому на власній земельній ділянці. Здавалось би добра справа. Але церква та Московського патріархату. Звичайно, що переважна більшість мешканців цього села виступила категорично і рішуче проти цього свавілля та й ще з землею Кулика щось було не так. Але кого це зупиняло в Україні на шляху до будівництва?

Так і в цьому випадку, почалося… Кулик зіткнувшись з проблемами, увімкнув ресурси і подзвонив до намєсніка Київської Лаври Павла, цей каже: «все порішаєм». Далі ланцюжок веде до Міністра розвитку громад на території України пана Чернишова Олексія Михайловича, який також каже: «владико Павло дам команду, все зробим»… І в результаті: всі бумаги в порядку, будівництво російської церкви йде аж гай шумить, мешканці проти, але в принципі до чого тут мешканці…до чого тут війна на Донбасі і окупований Крим…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.