Інформаційний вакуум в т.зв. «ДНР» посилюється

29 січня 2021, 19:57
Власник сторінки
фрилансер
0
115
Інформаційний вакуум в т.зв. «ДНР» посилюється

Бойовикам т.зв. «ДНР» повністю забороняють соцмережі та смартфони

На ТОТ України, в так званій «Донецькій народній республіці», бойовикам незаконних збройних формувань обмежують сучасні можливості для соціальної взаємодії, спілкування та поширення інформації. А якщо простіше – обмежують свободу доступу до інформації та свободу слова.

Віднедавна їхні «командири» здійснюють тотальний контроль усього особового складу на предмет виявлення сторінок бойовиків в соціальних мережах. Знайдені аккаунти змушують повністю видаляти, а тим, хто проти, пригрожують звільненням. Також, в НЗФ взагалі забороняють користуватись смартфонами. Проводять обшуки, забирають телефони та накладають дисциплінарні стягнення на тих, у кого знайдуть.

Пасок інформаційного вакууму в ДНР затягується все більше. Чим менше люди, а особливо «військові», спілкуватимуться між собою, чим менше писатимуть і читатимуть в соцмережах про те, що у них там відбувається, тим простіше буде загарбникам нав’язувати вигідну їм інформацію про зовнішнього ворога, щоб непомітно було внутрішнього.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: информация,Донецкая область,донбасс,доступ к информации,Донецкая народная республика,ДНР,Донецкая республика,ДНР новости сегодня,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.