Як і хто розкрадає гуманітарну допомогу в ДНР

27 січня 2021, 12:44
Власник сторінки
фрилансер
0
216
Як і хто розкрадає гуманітарну допомогу в ДНР

Міжнародна благодійна органцізація "Червоий хрест" хоче перевірити відповідність використання в ДНР наданої гуманітарної допомоги.

Відомий донецький блогер «Фашик Донецький» розповів, хто і як розподіляє та попутно розкрадає гуманітарну допомогу, яку надають псевдореспубліці різноманітні міжнародні фонди та благодійні організації. 

Так, в ОРДО «розподілом та освоєнням» гуманітарної допомоги займається Анастасія Хмельницька (Скиба), яка внесена в базу сепаратистів на сайті «Миротворець». Нещодавно вона опинилась «під прицілом» самого ватажка т.зв. «ДНР» Дениса Пушиліна, який має намір з 26 по 28 січня особисто перевірити діяльність Скиби. Імовірно, така перевірка зумовлена тим, що найближчим часом представники «Червоного хреста» мають намір провести інспекцію цільового використання грошей та гуманітарної допомоги. Хоча основну роль мабуть зіграло те, що невідомі джерела донесли Пушиліну інформацію про «факти розкрадання гуманітарної допомоги». 

Блогер пише: 
- Скиба входит в состав соучредителей «Благотворительного фонда «Центр развития Донбасса» и распределяет средства таких доноров, как: «Управление Верховного комиссара ООН», «Международной организации по миграции Агентства ООН» и еще нескольких. Поэтому, сами понимаете, гуманитарка воруется много, часто и вообще есть куча того, что «плохо лежит». 

В своїй статті «Фашик Донецький» називає імена окремих керівників окупаційних адміністрацій, котрі разом із Скибою причетні до «списування» гуманітарної допомоги, а саме: Качанов Олександр - «глава адміністрації» Докучаевська, Спінул Олександр - «глава адміністрації» Тельманово, Моргун Олег - «глава адміністрації» Новоазовська.

за матеріалами: https://fashikdonetsk.com/kak-v-dynyry-gumanitarku-vorujut
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: коррупция,Донецк,Донецкая область,Гуманитарная помощь,красный крест,Донецкая народная республика,ДНР,ДНР новости сегодня,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.