В «ДНР» готується обов’язкова мобілізація всіх військовозобов’язаних

19 грудня 2020, 19:55
Власник сторінки
фрилансер
0
243
В «ДНР» готується обов’язкова мобілізація всіх військовозобов’язаних

В 2021 році заплановано призвати на строкову службу до ЗС РФ усіх військовозобов’язаних від 18 років

Після зборів резервістів в ДНР серед населення обговорюється інформація про те, що на 2021 рік в псевдореспубліці запланований призов військовозобов’язаних на строкову службу до ЗС РФ.

Саме з цією метою представники військкоматів збирали дані про усіх жителів кожного будинку, коли робили обхід резервістів з метою начебто особистого повідомлення про збори та уточнення місця проживання.

Так, з лютого військкоматами мають поставити на облік всіх військовозобов’язаних, у яких є громадянство РФ та яким на момент призову виповнилось 18 років.

Перший призов запланований на квітень, а другий на вересень-жовтень 2021 року.

Зараз в збройних формуваннях т.зв. «ДНР» нестача особового складу понад 40%. Такий некомплект відчувається доволі гостро, адже це майже половинна необхідної бойовикам чисельності.

Яскравим прикладом є ситуація в 1 ОМСБр, коли щойно призваних місцевих жителів одразу після урочистостей і «присяги» відправили на пости охорони військових об’єктів.

Сучасні молоді люди, які живуть на ТОТ і які на власні очі побачили, що таке війна, все більше розуміють що нав’язаний РФ патріотизм – це ідіотизм і потенційна смерть або каліцтво. Звичайно ж, прямо вони цього заявити не можуть, але завдяки соціальним мережам, все ж висловлюють свою думку про те, що це не те майбутнє, яке їм обіцяли.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Донецк,Донецкая область,Донецкая народная республика,ДНР,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.