Якщо «щури» крадуть у Держави, то «жлоби» крадуть у людей

10 жовтня 2020, 10:44
Власник сторінки
журналіст ГРОМАДЯНСЬКОГО РУХУ "ПРОТИ КОРУПЦІЇ ДЕПУТАТІВ БОРИСПІЛЬЩИНИ"
0
1461

Ви володієте маєтком, маєте свою оселю і свою землю. Інколи ви просто є власником квартири. Головне – це ваше особисте майно.

Згідно з Конституцією України - особисте майно є недоторканим. Візьмемо цей факт за аксіому. Далі виходимо із наведених умов і фактів, що мають слугувати відповідними доказами для підтвердження нашої позиції. А полягає вона в тому, що зрештою існують незаконні діяння з боку конкретних осіб, які можна прикрити, затушувати, примовчати, підробити через фальшиві документи тощо. І ви для цієї системи – ніхто. Вас просто обведуть навколо пальця.

Хто в цій ситуації вступиться за вас? Чиновник, який залежить повністю від зарплатні і хабара? Адвокат, якому треба сплатити послуги? Чи ще хтось? Можемо Вас запевнити, що – НІХТО!!!

Ви – самотні. Ви – один проти величезних млинів гнилої корупційної системи, де справедливість – це вигадка з наївних підручників для школярів.

Біда в тому, що наш громадянин немає ніякого захисту, особливо, коли мова йдеться про скрутні моменти. Тоді Ви дійсно безпомічні і готові віддати останнє, щоб захистити своє майно, а, в гіршому випадку, – право свого існування, щоб хоч щось залишити дітям та онукам.

  Саме тому вам необхідно знати діяльність конкретних осіб, які зруйнували не одну долю.

Підкреслимо – долю!

Це міни, на яких кожен з нас міг би підірватись, спочатку навіть і не думаючи про можливу небезпеку. Тому не уникайте цієї інформації, адже тоді ніхто не скаже про вас, що ви бачили і не читали!

Коли народні обранці, навіть на рівні сільських рад, крадуть державну землю, то це впливає на всю нашу країну. Мати розкрадену державу, – невже це і є нашою долею, на яку ми потім частенько нарікаємо? То ж хто нам винен?

А тепер по суті.

В селі Вишеньки, депутати сільської ради – члени земельної комісії Андрій Харлан, Олександр Горбач, Олександр Крикун, Яніна Угрин організували схему розкрадання державної землі і на цьому заробили немалий капітал, який дозволяє цим особам розкішно жити на широку ногу. Гляньте в їх автобіографії, які вони подали до виборчої дільниці!!!!! У Андрія Харлана та Олександра Горбача в графі: *місце роботи* зазначено – ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЮ. І це *тимчасово* вже продовжується останні декілька років. Задайте собі питання, за рахунок чого ці депутати та їх родини існують, купляють нові дорогі автомобілі, – і ВАМ стане все зрозуміло!

А тепер ми наведемо декілька прикладів, які «дозволяють» зазначеним депутатам не працювати!

Зазначені порушення стосувались здебільшого земельних ділянок, що знаходились у користуванні ДП «Бориспільський лісгосп» та Управління водних ресурсів. Тобто, належали до земель лісового та водного фондів.

Здавалось би, ну обкрадають спритні ділки державу, а хто такого не робить ???

Але ні, не тільки державу треба розкрадати, треба ще й у людей відняти !!! Наїстись так, щоб нікому не дісталось. Вибачте, але це і є ментальність «жлоба». «Жлоба», який не просто тягне зі свого столу, а й грабує зі столу нашої Громади, тобто Сім’ї.

Не можна залишати подібні випадки осторонь. Тим більше, що вони торкаються нас з вами. І мова йдеться не лише про ефективність роботи Громади, але й про довіру один до одного.

Коли ми нарікаємо на те, що хтось винен у всіх негараздах в нашій країні, треба спочатку поглянути навколо себе у своєму власному селі. Ось крик душі у нас в Вишеньках:

Депутат Андрій Харлан скористався тим, що родина Анатолія Хаврюка потребувала коштів, та примусив бідних людей продати землю за копійки в центрі села Вишеньки.

Олександр Бобровицький мешкає в селі Вишеньки по вул. Лан, 99. Цей будинок він успадкував від батьків. Але земельна комісія Вишеньківської сільради пороздавала належні йому пів гектара іншим людям. При всіх намаганнях добитись справедливості від правоохоронних органів, Бобровицький так і не зміг повернути собі свою землю.

Роменець Наталія Степанівна, протягом багатьох років вигачувала дорогу до свого дому, а пан Крикун із земельною комісією наділив 2 сотки її землі іншим людям.

  Ця інформація з конкретних джерел конкретних потерпілих. Таких прикладів забагато!

А ви, виборці, думайте далі! І продовжуйте далі працевлаштовувати ХАРЛАНА, ГОРБАЧА, КРИКУНА, УГРИН та їм подібних!! Далі буде…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.