Українці цінять, те що мають і не зазіхають на чуже

11 серпня 2020, 14:54
Власник сторінки
0
40
Українці цінять, те що мають і не зазіхають на чуже

В Україні панує демократія. А цим може похвалитися в кращому разі половина колишніх радянських республік. У нас немає “вічного” Путіна.


           Для кожного, хто вважає себе українцем, рідна земля, це святиня, національний скарб. Українці патріотична нація, що спроможна винести на собі всі випробування, що стоять роками на її шляху. Більш того, нація, що спроможна воюючи, розвиватися та пишатися своїми досягненнями. Вже шостий рік поспіль гинуть кращі сини і дочки українського народу, відстоюючи ціною свого життя кожний кілометр рідної землі. В той же час, на мирній землі, будуються дороги, шкоди, дитячі садки та спортивні майданчики, колосять засіяні поля та збираються немалі врожаї.

           В Україні панує демократія. А цим може похвалитися в кращому разі половина колишніх радянських республік. У нас немає вічного Путіна. Ми ходимо на вибори, результат яких буває цілковито несподіваним. Що, власне і  доведено. Президентом України стала людина, яка зовсім недавно не могла і помислити про подібний успіх. Влада в Україні, на відміну від сусідньої Росії та інших пострадянських держав, не передається у спадок.

          Україна має найбільшу в Європі територію. Вона розташована на стратегічних торговельних шляхах та має вихід до моря. Далеко не кожна держава може похвалитися настільки вдалим місцем розташування. Розвиток туризму це один із пріоритетних напрямків розвитку нашої країни, яка, на відміну від інших, має дуже красиву природу, що поєднує в собі ріки і гори, моря і степи, зелені луги та густі ліси. 

           В Україні є чим пишатися і за що її безмежно любити. На  цьому й будемо стояти!!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.