СОЦОПИТУВАННЯ ЯК ФОРМА ПСИХОЛОГІЧНОГО ВПЛИВУ

06 грудня 2019, 14:03
Власник сторінки
0
227
СОЦОПИТУВАННЯ ЯК ФОРМА ПСИХОЛОГІЧНОГО ВПЛИВУ

СУСПІЛЬНУ ДУМКУ УКРАЇНЦІВ ГОТУЮТЬ ДО ПЕРЕСЛІДУВАННЯ ВІЙСЬКОВИХ

Прикро писати про таке у свято, отже сьогодні 6 грудня – День Збройних Сил України. Свято справжніх патріотів, що не зрадили Батьківщині, захистили свій народ від ворога у спекотному 2014-му році та гідно продовжують це робити і зараз.

Втім, саме сьогодні випадково потрапив на цікаву, проте обурливу інформацію. В соцмережах проводиться дослідження думок переміщених осіб щодо їх ставлення до війни на Сході України.

Що ж, може і корисна справа, але як щоб не підступність питань та варіантів відповідей. З опитувальника виходить, що українські військові масово здійснювали військові злочини і, що московських військ на Донбасі не має…

Водночас не є таємницею, що такі оманливі опитування є однією з форм маніпуляцій суспільною думкою та впливу на масову свідомість. Питання і варіанти відповідей виписуються таким чином, що опитуємий не має варіантів відповісти “не правильно”.

Напевно, спецслужби ворога взялися за підготовку українського населення до неприйняття такої громадської інституції як Збройні Сили власної країни. А далі, що? Масові переслідування військових? Суди та вироки? Чекаємо на гідну реакцію з боку українського правосуддя на цю ганебну провокацію.

Український воїн – це патріот та захисник! Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.