Опозиційні акції протесту

03 грудня 2019, 17:54
Власник сторінки
журналист
0
20

8 грудня

Нещодавно, лідер Національного Корпусу Андрій Білецький повідомив про те, що 8 грудня, напередодні зустрічі президентів у нормандському форматі, біля Офісу Президента відбудеться акція протесту проти капітуляції України. 
 За словами праворадикала, хоча і не дуже справжнього, в цей на Банковій під Офісом Президента має зібратися велика кількість людей, які нібито чудово розуміють, що зараз відбувається на Донбасі, що робить Зеленський в так званому Нормандському форматі. Він заявив, що сподівається, що вони будуть маніфестувати Зеленському, транслювати туди свою чітку позицію, що, друже, не вийде зробити те, що ти хочеш, не вийде капітулювати, не вийде підписати формулу Штайнмаєра на умовах Путіна, а потім повернутися в Україну і робити вигляд, що все нормально".

Псевдо-радикал, вважає, що парламентська опозиція не має впливу на владу і  тому суспільство має висловити свою позицію. На мою думку на моновладу впливати можна і потрібно, саме ст. 5 Конституції України прямо на це вказує. На моновладу потрібно впливати виключно показуючи реальне ставлення людей до неї та її рішень. На превеликий жаль, хотілося б, щоб національні сили мали своє представництво, але поки це не так. І за це необхідно "подякувати" самим націоналістам, політика яких останні роки носила піаро-популістичний характер, що не припустимо в принципі. Тому на допомогу депутатам повинна прийти (винятково мирна та розумна) вулиця, повинні говорити люди, повинні говорити громади на місцях, для того, щоб влада розуміла, що її плани мають бути погодженні із народом і в своїх діях всі можновладці насамперед мають керуватися винятково державними інтересами.  Вони мають вийти і підтримати Президента, висловивши йому думку українського суспільства. Підкреслює, подібні акції мають відбуватися виключно у мирний спосіб, а різноманітних правокаторів необхідно відразу затримувати і діяти як того вимагає українське законодавство або за покликом душі. До зустрічі, на мирних акціях підтримки і захисту державного суверенітету і незалежності України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.