Вони вважали, що мають право

23 листопада 2019, 10:43
Власник сторінки
Основатель компании Telesens, ученый, предприниматель
5
1975
Вони вважали, що мають право

День усвідомлення, що людська жадібність, хибне відчуття особистої винятковості та вседозволеності роблять таке, на що не здатен жоден природний катаклізм.


Не засуха відбирала у селян останні колоски хлібу, перегортала сховища з продуктами. Це робили звичайні люди: 2 руки, 2 ноги, голова. Але вони вважали, що мають право. Приїздили здалеку наводити свої порядки. Іноді їм допомагали і колаборанти з місцевих, що примножувало зло.

Хочу, щоб все більше молоді усвідомлювали, що вшановувати пам'ять загиблих у період Голодомору - це не про політику, лозунги, івенти або дискусії про природні катаклізми. Це про національну пам'ять, усвідомлення того, що це був геноцид українців. І спричинив його начебто братський народ зі сходу, який чомусь вважав та досі вважає себе вищим та кращим за інших. Тут немає сірих кольорів, є чорний та білий.

І доки ми будемо називати чорне чорним, є надія, що історія більше не повториться.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: годовщина голодомора в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.