Вирок олігархічній системі

10 квітня 2019, 15:46
Власник сторінки
журналист
0
27

Сподівання олігархів

         У першому турі президентських виборів програв  Кремль та його п’ята колона в особі її корисних ідіотів в Україні. Вони робили все можливе й неможливе, щоби Петро Порошенко не вийшов до другого туру.
          Програв Юрій Бойко як представник “русского міра” в Україні. Кремль усе-таки сподівався на його вихід до другого туру.
Програла Юлія Тимошенко така сама як Бойко. Схоже, що на президентській кар’єрі їй слід вже поставити хрест. Втім, вона не втрачає надії стати прем’єр-міністром у парламентській республіці, коли повнота влади належатиме їй. Але навряд чи Віктор Медведчук обмежиться посадою Голови Верховної Ради України.
          Програв Олег Ляшко, який так і не став українським Жириновським. Проблематично, щоби партія його імені пройшла до парламенту.
І звичайно в чергове, програли націоналісти, які не зуміли збільшити свій електорат, проповідуючи соціально-пупулістичні гасла замість ідеї. Щоправда, чимало українців не голосували за Руслана Кошулинського, віддавши свої голоси Петрові Порошенку, бо інакше до другого туру вийшла би Юлія Тимошенко.
           А виграв з того  Володимир Зеленський, який не є захисником “русского міра” в Україні, але представником російськомовних українців, а також тих, хто в його особі даремно сподівається на зміни в Україні.
Звичайно, виграв Петро Порошенко, якому дали шанс перебудуватися на марші. Проте, як на мене, йому буде дуже важко і практично неможливо знову стати президентом.
            Юлія Тимошенко, намагаючись зберегти хорошу міну при поганій грі, відверто не побіжить в обійми ні до Володимира Зеленського, ні до Петра Порошенка, хоча вестиме закулісні переговори з переможцями першого туру. Більшість її голосів перейде до Володимира Зеленського, а чимало прихильників просто не піде на вибори 21 квітня.
Так само діятиме Анатолій Гриценко, і такою ж буде картина з його голосами.
         Більшість прихильників націоналістів, а саме Руслана Кошулинського теж не прийдуть на виборчі дільниці під час другого туру.
         Прихильники Юрія Бойка та Ігоря Смєшка в абсолютній більшості своїй голосуватимуть за Володимира Зеленського. Якщо той стане президентом, ми доволі швидко переконаємось, як стиратиметься грань між представником російськомовних українців і захисником “русского міра” в Україні.
        Другий тур виборів – це скоріше будуть вибори не стільки за Зеленського, скільки проти Порошенка. 
           Хто би не став президентом, ми ще на п’ять років продовжили мандат Кучмі, творцеві олігархічної системи в Україні. Тепер він проливає сльози крокодила щодо розділеної країни. Якщо і є в цьому вина нинішньої влади, то лише в тому, що вона не наважилася вийти із цієї олігархічної системи, щоби подолати прірву в українському суспільстві. Але кожний, хто хоче стати президентом, повинен пам’ятати, що олігархічна система, якщо її не зламати, зіжре і його.
Незалежність не впала нам з неба. Її треба відстоювати. Ще
правда,  свого останнього слова не сказали ті, хто захищав і захищає Україну від російської агресії. Наші хлопці герої.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.