Незаконний продаж квитків до Криму! Коли покарають винних?!

17 липня 2018, 12:29
Власник сторінки
0
59
 Незаконний продаж квитків до Криму! Коли покарають винних?!

Cпівробітники Служби безпеки України заблокували незаконний продаж авіаквитків на рейси в анексувати Крим з території Росії.

      Відповідно до законодавства України з червня 2014 року в Україні заборонено продавати авіаквитки до анексованого Криму. Тим не менш, за винагороду українські туроператори авіакаси Києва та Одеси здійснювали бронювання авіаквитків Україна-Росія-Крим із використанням міжнародних систем Amadeus, Sabre, Сирена і Galileo.
      Наразі, СБ України звернулась до Міжнародної асоціації повітряного транспорту (ІАТА), щоб вилучити із міжнародних систем аеропорт «Сімферополь». Щоб взагалі не буду можливості туди продавати квитки. В разі позитивного прийняття рішення Асоціацією повітряного транспорту, авіаквиток в Крим не можна буде купити ніде, окрім як в Російських авіакасах.        
       Додамо, під час обшуків в офісах комерсантів виявлено документи, які підтверджують продаж нелегальних авіаквитків. Слідство продовжується, а фігурантам справи погрожує тюремне ув’язнення від 3 до 7 років.
      Зокрема, за порушення повітряного простору над анексованим півостровом в Державіаслужбі винесено більш ніж 40 тис. штрафних претензій. Російським авіакомпаніям доведеться заплатити близько 6 млрд. гривень.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.