Де б українці не були, вони завжди єдині у своїй любові до Батьківщини!

21 вересня 2017, 02:53
Власник сторінки
1
149
Де б українці не були, вони завжди єдині у своїй любові до Батьківщини!

Міф, що начебто українці покидають свою країну раз і назавжди і більше про неї не згадують та намагаються відмежуватися від свого народу, своєї нації...

   За різними статистичними даними, сьогодні приблизно кожен сьомий українець працює за кордоном. Найбільш емігрантські настрої, за останніми соціологічними дослідженнями, поширені серед молоді. Так, на превеликий жаль, дійсно така статистика існує. В 90-х  роках минулого століття це пов’язано з неспроможністю українського політикуму сформувати у державі належні соціально-економічні умови життя населення, і як наслідок люди були змушені шукати можливість як забезпечити себе, свою сім’ю та родину. В умовах сьогодення це пов’язано з прямою Російською агресією проти України та її підступною довготривалою політикою, направленою на зубожіння українського народу з метою втримання його у російській залежності. Саме падіння економіки у свою чергу вплинуло на міграційні  процеси, адже погодьтеся, ніхто з власної волі не залишав свої сім'ї та вирушав у непізнану чужину на важку роботу.

   Варто зазначити, що сьогодні в засобах масової інформації існує міф, що начебто українці покидають свою країну раз і назавжди і більше про неї не згадують.  А в рашистських ЗМІ взагалі зазначається, що – “ БЕГУТ БЕЗ ОГЛЯДКИ”(https://slovodel.com/492711-begut-bez-oglyadki-ukraincy-hotyat-massovo-emigrirovat-iz-strany ).

   Чому ця інформація залишається на рівні міфу? Все дуже просто, хіба б наша країна вистояла без тієї єдності української діаспори, яка сьогодні існує за кордоном. За, що і подякував українську громаду в США під час своєї поїздки до США Президент України Петро Порошенко. Він зазначив,  що у важкі часи українська громада за кордоном, і в першу чергу – у США, робить все, щоб допомогти Україні та українській армії. Завдяки цій допомозі Україна має можливість отримати оборонну зброю.

   Ці слова є тільки одним з тисячі підтверджень, який важливий внесок внесла українська громада за кордоном у встановленні української державності. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.