ХТОСЬ АВТОМАТОМ, А ХТОСЬ - ПЕНЗЛЕМ

10 травня 2017, 17:12
Власник сторінки
2
199
Пам'ятаємо, перемагаємо!

Учні Державної художньої середньої школи ім. Т.Г. Шевченка започаткували нову традицію. Напередодні 8 травня юні художники створили серію малюнків, присвячених Дню пам’яті та примирення.

У дитячих творах перекликаються історія та сучасність, минуле та теперішнє, боротьба з окупантами під час Другої світової та Кремлівською агресією сьогодення. Твори молодих дарувань передають зовсім не дитячі почуття та переживання. В них поєднались скорбота за загиблими воїнами, біль за важку долю Батьківщини, гордість за її звитягу та козацький героїзм, який передаєтья в українців із покоління в покоління. Тут і ветерани, і сучасні захисники України, і знедолені війною діти. А ще є Україна, прекрасна Україна, яка пережила багато горя, але яка дивиться лише вперед – у світле, щасливе та вільне від окупантів майбутнє.

Діти не лише показали власні мрії щодо України, вони відобразили мрії всього українського народу. Картини відображають національну свідомість, те, чим юні митці живуть сьогодні. Подякуємо їм за це проникливе мистецтво, та побажаємо подальших успіхів!EP


1 - Шишкіна К., 2 - Улянчик С., 3 - Кушнір В., 4 - Германюк О., 5 - Ванєєва Д.

детальніше: http://dergartschool.kiev.ua/?p=3509 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: художники,діти,картини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.