Маніфест

16 лютого 2017, 21:51
Власник сторінки
автор
0
155
Маніфест

Народ України!

Звертаюся до всіх жителів країни нашої з одним питанням: до яких пір? Доки нас, людей, що населяють нашу країну, будуть принижувати? Скільки ще нас, які з початку часів землею цією володіли, різні сторонні люди та приблуди, немов чума, немов мор єгипетський, вбивати будуть? Чому ці чужаки, які владу в Україні захопили, будуть Країну нашу знищувати?


Десятки тисяч життів наших вони загубили в нікому не потрібному АТО, набивши свої кишені золотом. Ще більше награбували, взявши гроші в борг у німців, французів, англійців і американців, і розікравши їх. Тепер ми, український народ, повинні замість того, щоб дітей своїх голодних годувати, віддавати цим жадібним закордонним звірам свій шматок хліба.


Але мало здалося цього нелюдям, які владу захопили. Вони вирішили остаточно знищити Україну і народ, вдавшись до допомоги ворогів роду людського: євреям! Вся промисловість держави була знищена. Всім вам пам'ятні грабежі і вбивства при вилученні державної власності. Малі села та міста - обезлюдненні. Центральна Україна - майже мертва. Безневинні засуджені і страчені! Гроші українців нічого не варті. Хліб - дорожчає. Заводи стоять. Орати нікому і ні на чому. Чи отримали ви обіцяне? Ні! Збагатилися на вас в Ізраїлі, Польщі, Франції, Америці.


Так до яких пір терпіти будемо, люди? Дозволимо і далі правителям нас вбивати? Дозволимо і далі країну нашу розоряти, та західним і єврейським банкірам її продавати? Будемо чекати, поки нас під кулемети НАТО поставлять? Не бувати цьому! Не дозволимо!


Звертаюся до всіх: досить терпіти, брати! Беріться за зброю, давайте відсіч сіоністам і демократам! Не підкоряйтеся їх наказам, чиніть опір! Не згинайте свої шиї і спини, вистачить! Закликаємо всіх: чиніть опір! Не давайте вбивати себе. Вимагаємо передачі влади нам, народу, або візьмемо владу в країні самі


Більше ніхто в країні не буде голодувати. Всі заводи і фабрики, всі шахти і рудники, всі дороги і шляхи будуть працювати. І не на благо іноземців і євреїв, а на процвітання всіх народів України. Ніхто з вас більше не буде принижений або ображений за те, що він не єврей. Нікому з вас більше не буде потрібно бояться помилкового доносу. Ніхто не залишиться без роботи. Розгонимо всі ці сіоністські банди, а їх члени будуть віддані справедливому суду.


Відмовляємося від виплати зовнішнього боргу МВФ. Якщо панове іноземці хочуть повернути свої гроші - нехай забирають їх у тих, хто розікравши їх кредити, сховав крадене в банках Ротшильда та Моргана за кордоном. Побудуємо життя і свободу в могутньої і сильної країні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.