КРАЇНА БЕЗРОБІТНИХ АБО НАВІЩО НАМ РОЗУМНА МОЛОДЬ?

15 лютого 2017, 20:56
Власник сторінки
0
123
КРАЇНА БЕЗРОБІТНИХ АБО НАВІЩО НАМ РОЗУМНА МОЛОДЬ?
КРАЇНА БЕЗРОБІТНИХ АБО НАВІЩО НАМ РОЗУМНА МОЛОДЬ?

Україна завжди відрізнялася великою кількістю розумних та ініціативних людей з гарною освітою та бажанням змінити життя на краще.

Історичні умови розвитку забезпечили постійний попит на сміливих, активних та амбіційних молодих людей, які здатні працювати на благо суспільства та країни.

Що ж їм запропонувала держава? Нічого! Замість робочих місць, підтримки бізнесу, розвитку інноваційної освіти, програм підтримки молоді, молодіжного підприємництва та працевлаштування ми маємо мертві села, останні місця з народжуваності та шалений відтік молоді за кордон.

За даними статистики в 2016 році Польща видала дозволів на тимчасову роботу для 1,3 млн. українців. Ще майже мільйон українців працює в інших країнах ЄС, Північної Америки та Азії. Якщо додати кількість наших заробітчан в РФ та інших країнах колишнього Радянського Союзу, то можна впевнено робити висновок, що майже 5 мільйонів економічно активних громадян, перш за все молоді, виїхало до інших держав у пошуках кращої долі.

Насправді, ми ще не розуміємо реальних наслідків цього явища. Це діти, які не народжуються в Україні, це батьки, що залишаються без опіки та підтримки, це закриті підприємства, знецінена освіта та наука. Батьки з великим сумом та жалем дивляться на перспективи своїх дітей, особливо на тлі постійних «реформ» в освіті та перспектив економічного розвитку.

Проте, діти наших чиновників навчаються за кордоном, і не збираються повертатися до України. Їх майбутнє успішно забезпечено нашими податками. «Реформи» та «ініціативи» урядовців не створюють робочі місця, можливості, варіанти, вони підвищують податки, збільшують штрафи, знищують малий бізнес. На такому фоні зникає бажання жити і працювати, а довжелезні черги до паспортних столів яскраво демонструють результати керування державою.

Україна потребує іншого мислення, іншої національної ідеї. Ми повинні позбутися жадібних та брехливих керманичів, підняти важливість та авторитет підприємницької діяльності, позбутися всіх бар’єрів та перепон для розвитку малого бізнесу. Робочі місця повинні стати нашим пріоритетом. Створення нових підприємств та реалізація інфраструктурних проектів стане головним локомотивом економічного розвитку та зробить Україну сильною, незалежною та успішною країною.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,молодежь,Эмиграция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.