Прокидайся моя Україна

14 березня 2015, 14:54
Власник сторінки
Маркетолог, Пиар-менеджер, Адвокат
4
1608
Прокидайся моя Україна

Ти поснула,тебе зрадники тихо приспал,вмили в вуха отруту тобі. Ти так довго так солодко й глибоко спала,що не чула як гинуть сини

Друзі, тяжка доля в нашої держави, що створюється в сьогодення є платою за безвідповідальність нації. Суспільство занадто довго паразитувало на державі та державних цінностях, політики, поміж іншого, намагались роздерти та привласнити економічні блага. Проте, завдання суспільства на разі – це переосмислення сфер відповідальності! Політики мають створювати нормативно-правові засади функціонування державності, а населення відмовитись від життєвої байдужості до держави, до нашої України! Маніпулятори та «сірі кардинали» не матимуть більше реального впливу на суспільство, якщо воно зміниться та буде боротись за своє ствердження.

Зміна суспільства - не відворотній процес, адже зараз та активна частина населення вже перетворилась на рішучу та сповнену сил групу впливу. Це наші воїни, волонтери, церковні та громадські діячі. Це ті, хто будує суспільство правди. Не є принциповим мовна приналежність чи військова приналежність, громадянин має бути відповідальним на персональному місці. Політичні процеси мають відбуватись прозоро та неупереджено, а реальні реформи проходити швидше та піддаватись публічному обговоренню.  Війна для суспільства не самоціль – нажаль це плата за повсякденне буття громадян. Загиблі воїни, це переважно хлопці молодого віку, котрі мали жити довге і цвітуче життя, але ж вони сповнилися відповідальності та рішучості, тому суспільство має з належною повагою до них відноситись. Після закінчення бойових дій, саме ці хлопці і сформують суспільство правди – новітній механізм взаємної відповідальності!  Політики не повинні боятись та приймати супротивні рішення щодо недопущення ветеранів АТО до керування країною, адже останні і не намагатимуться централізувати управління, але відповідально сформують регіональні сили демократичного реформування. Такі регіональні лідери однозначно змінять державність в системі координат «з низу до верху». 

Тому друзі, маємо відповідально розвивати нашу Українську державність і сформувати хоча би мінімальні справедливо - суспільні відносини. Патріотичними вигуками вже не можливо себе виокремити як Українця, адже «паразити» швидко  вчаться пристосовуватись, а ось індивідуальною відповідальністю в суспільно-політичному  житті ми всі в змозі проводити чітку ідентифікацію українського громадянина. І тоді запанує у нашому краї благодатна та вільна доба!

П.с. Присвячується вірним Воїнам України Подолянчуку Євгену, Амбросу Сергію. Всім загиблим Героям АТО, що змінили суспільство…Пам’ятаємо, та з вірністю дякуємо  Героям!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: солдаты,реформы,Герой України,громадянське суспільство,відповідальність,війна,герої,Воїни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.