ЗАВЖДИ ПОПЕРЕДУ

13 вересня 2014, 10:07
Власник сторінки
0
40

"Бершадський край" стаття про голову нашої партійної організації з Бершаді Людмилу Крук)

Людмила Михайлівна Крук все життя пропрацювала учителькою молодших класів, спочатку у Балті, а потім у Голдашівці, нині перебуває на пенсії за вислугою років. Алеїї енергія, непосидючість, небайдужість до всього того, що відбувається в країні і світі, а найголовніше патріотизм не дозволяють залишатися осторонь важливих подій.

Тож самовіддано і активно займається партійною і громадською роботою, очолила районну організацію ВО «Батьківщина». В часи Євромайдану, починаючи з 1 грудня і три місяці поспіль Людмила Михайлівна була головним організатором поїздок у Київ на Майдан.

І, звичайно, була вона душею і серцем бершадських майданівців, організатором координаційної ради Майдану в Бершаді (яка працювала в лютому-березні 2014 р.).

Жодне рішення в ході тих бурхливих подій не приймалося без її участі.
Нині Людмила Михайлівна входить до складу районної організації «Майдан-контроль», громадської ради при райдержадміністрації. І всюди ця енергійна жінка встигає, завжди вона в перших рядах. Її життєвий девіз – бути попереду, вести за собою особистим прикладом. І це при тому, що вона матір чотирьох дітей, бабусядвох онуків. Звісно ж, добра дружина коханому чоловіку Мирославу. А ще ж, як і в кожної родини в селі, є в них худоба і птиця, великий город. І тут господарі дають усьому лад. При цьому не обмежують себе лише справами на власному подвір'ї.

Усім, хто знає Людмилу Михайлівну, імпонують її громадянська позиція, небайдужість, вміння організовувати людей. І не йти на компроміси. Активна у партійній і громадській роботі, вона заслужила повагу в однопартійців, колег, жителів села. Вітаючи її сьогодні зі славною датою, зичимо цій непосидючій жінці всіляких гараздів та щедрот. А ще, як і раніше, – завжди бути попереду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Батьківщина,Вінницька область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.