Життю активіста «Екскурсії по Вінницькому Межигір’ї» загрожують

10 вересня 2014, 17:46
Власник сторінки
0
29

У зв‘язку з регулярними погрозами з боку невідомих осіб активіст «Батьківщини» Януарій Шостак 9 вересня подав заяву до правоохоронних органів. В ній зазначив, що йому погрожують фізичною розправою та



«Дзвінки почались, щойно ми провели першу акцію «Вінницькі Межигір‘я». Під час цих акцій ми показуємо розкішні маєтки вінницьких чиновників, розповідаємо, скільки коштують їх садиби та озвучуємо їх офіційну зарплатню. Зрозуміло, що на чесно зароблені гроші не можна звести такі палаци. Екскурсії-огляди, на яких прості громадяни знайомились з ландшафтним дизайном та забудовою місцевої еліти, одразу декому не сподобався. Ось і почались телефонні «наїзди», - повідомив Шостак.

Телефонують різні особи та наполягають припинити об‘їзди маєтків.

«Іноді говорять майже спокійним голосом: «Подумайте про себе і про свою сім‘ю» або ж кричать: «Я тебе урою! Закопаю!» Одного разу погрожували просто на вулиці. Серед білого дня один підійшов поговорити, так би мовити, «по душам», а другий залишався в автомобілі. Я записав номер машини, на якій ці двоє поїхали. Фізичну силу не застосовували. Поки що. В заяві я надав інформацію і про номер машини, і про номера телефонів, з яких мені дзвонили кримінальні елементи», - сказав Януарій Васильович.

Прес-служба Вінницької обласної партійної організації «ВО «Батьківщина»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.