Прийомні комісії розпочнуть прийом заяв абітурієнтів з 11 липня

28 травня 2014, 20:00
Власник сторінки
Экономист
0
60

Прийом заяв у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується о 12.00 годині 1 серпня.

"Прийом заяв у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується о 12.00 годині 1 серпня. Прийом документів від осіб, які вступають на основі повної загальної середньої освіти і проходять співбесіду закінчується о 18.00 годині 24 липня. Співбесіди та вступні екзамени проводяться з 25 липня до 1 серпня",- повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки України.

Прийом заяв та документів від осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах закінчується 24 липня. Творчі конкурси проводяться у кілька сесій з 21 липня до 1 серпня. Прийом заяв та документів від осіб, які вступають на навчання на основі базової загальної середньої освіти, закінчується 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня до 1 серпня.

Нагадаємо, раніше у МОН заявили, що держзамовлення ВНЗ цього року зменшуватися не буде.

Також у МОН зазначили, що з метою гарантування вступу у виші абітурієнтів з Донеччини і Луганщини, було перенесено терміни подачі документів до ВНЗ.

Також нагадаємо, у МОН прийняли рішення перенести ЗНО у Луганській і Донецькій областях на першу половину липня, коли буде проходити додаткова сесія ЗНО.

Основна сесія ЗНО, що пройде в усіх інших регіонах України з 3 до 27 червня, на території Луганської й Донецької областей проводитися не буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: МОУ,Образование в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.